Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ongeslagen Bellator Light-Heavyweight kampioen Liam McGeary zal zijn titel verdedigen op 4 november tijdens Bellator 163: McGeary vs. Davis in de Mohegan Sun Arena in Uncasville, Connecticut. Thuisfavoriet Brennan Ward zal tegenover Saad Awad staan op die avond evenals een partij tussen Talita Nogueira en Nederlands eigen Marloes Coenen.  


Liam McGeary wist in 2015 de titel van Emanuel Newton af te pakken en heeft sindsdien éénmaal zijn titel verdedigd tegen Tito Ortiz, een partij die hij won via submission (inverted triangle choke). Nu meer dan een jaar verder zal de torenhoge Engelsman zijn titel verdedigen tegenover oud UFC-atleet, Phil ‘Mr Wonderfull’ Davis. McGeary zal in dezelfde arena zijn titel verdedigen waar hij in 2015 voor het eerst naar buiten liep met de titel om zijn middel.

Phil ‘Mr Wonderfull’ Davis daarentegen heeft in dat jaar tijd drie winstpartijen op zijn naam weten te zetten en zo een kans op goud weten te bemachtigen. Sinds zijn overstap van de UFC naar Bellator heeft ‘Mr Wonderfull’ zijn plek helemaal gevonden en dat blijkt ook in zijn record.

Op de main card zal er ook een Welterweight partij tussen Saad Awad en Brennan Ward en een Featherweight partij tussen ongeslagen Talita Nogueira en Marloes Coenen. Saad Awad die vorige maand nog tijdens Bellator 160 een verliespartij heeft geleden tegen Derek Anderson zal dit jaar voor de derde keer de Bellator kooi instappen. Thuisfavoriet Brennan Ward woont maar 10 minuten van de arena af waar hij al vier keer eerder de winst wist te pakken. Tot slot is een partij tussen Talita Nogueira en Marloes Coenen aangekodigd, Nogueira zal haar ongeslagen record op het spel zetten tegen een gedreven veteraan in Marloes Coenen.

Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Weekly Fight Announcements: Bellator

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...

Roy Nelson over UFC: “Hun titels betekenen helemaal niets meer.”

Roy Nelson is een gelukkig man met zijn nieuwe werkgever Bellator. De Amerikaan laat ...

(Video) Bellator 152: Denise Kielholtz “Het vlammetje is weer helemaal aan”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Zaterdag is het dan eindelijk ...