Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bellator Welterweightkampioen Andrey Koreshkov zal voor de tweede keer zijn titel verdedigen, ditmaal in Tel Aviv, Israël. Dit wordt de promoties derde evenement buiten Noord-Amerika en die zal op donderdag 10 november in de Menora Mictachim Arena in Tel Aviv plaatsvinden.


Met een overwinning op Paul Daley in Londen een paar maanden terug heeft Douglas Lima zichzelf geplaatst als volgende uitdager voor de huidige kampioen. Lima verloor zijn titel iets meer dan een jaar geleden aan Koreshkov en zal nu weer een poging gaan wagen om het goud weer in handen te krijgen. 

Buiten het main event is er ook het co-main event bekend gemaakt en die zal gaan tussen thuisfavoriet Noad Lahat (9-2) die voor het eerst in de Bellator kooi stapt tegenover Scott Cleve (15-5). Dit zijn vooralsnog de enige twee partijen die vast staan maar daar zal in de komende weken verandering in komen. Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Bellator NYC Sonnen vs. Silva Recap

SPOILER ALERT - Bellator NYC; de rivaliteit tussen Chael Sonnen en Wanderlei Silva wordt ...

(Video) Bellator 152: Weigh-ins

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Zaterdag is het dan eindelijk ...