Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bellator Welterweightkampioen Andrey Koreshkov zal voor de tweede keer zijn titel verdedigen, ditmaal in Tel Aviv, Israël. Dit wordt de promoties derde evenement buiten Noord-Amerika en die zal op donderdag 10 november in de Menora Mictachim Arena in Tel Aviv plaatsvinden.


Met een overwinning op Paul Daley in Londen een paar maanden terug heeft Douglas Lima zichzelf geplaatst als volgende uitdager voor de huidige kampioen. Lima verloor zijn titel iets meer dan een jaar geleden aan Koreshkov en zal nu weer een poging gaan wagen om het goud weer in handen te krijgen. 

Buiten het main event is er ook het co-main event bekend gemaakt en die zal gaan tussen thuisfavoriet Noad Lahat (9-2) die voor het eerst in de Bellator kooi stapt tegenover Scott Cleve (15-5). Dit zijn vooralsnog de enige twee partijen die vast staan maar daar zal in de komende weken verandering in komen. Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Bellator komt naar Europa in 2016!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bellator heeft gisteren aangekondigd internationale ...

(Video) Bellator 152: Denise Kielholtz “Het vlammetje is weer helemaal aan”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Zaterdag is het dan eindelijk ...

Lena Ovchynnikova:”Ik voel helemaal geen druk”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. EPIC MMA was aanwezig in ...

Bellator 167 Taimanglo vs Caldwell 2 Recap

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bellator 167 was het tweede ...