Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Slechts dagen na het eerste Bellator Kickboxing event in Boedapest heeft Bellator gisteren een persconferentie gehouden in het historische Palazzo Vecchio in Florence, Italië. Bellator MMA en Bellator Kickboxing zullen terugkeren naar Italië maar ditmaal zullen ze neerstrijken in de Mandela Forum in Florence op 10 december van dit jaar.


Het MMA gedeelte van de card zal de titel Bellator 167 dragen en er is vooralsnog maar één partij bekend. De immens populaire Italiaanse MMA legende Alessio ‘Legionarius’ Sakara (18-11-2 NC) zal het gaan opnemen tegen Joey ‘The Mexicutioner’ Beltran (17-13-1 NC) in het Light-Heavyweight main event.

Alessio Sakara zal voor de tweede keer de Bellator kooi betreden in zijn thuisland. In april wist Sakara al een indrukwekkende partij neer te zetten tegen Brian Rogers, een partij die Sakara won op KO in de 2de ronde. Sakara traint al jaren bij American Top Team en wordt als een held gezien in Italië, hij zal die steun willen gebruiken om er weer een spectaculaire partij van te maken.

De 34-jarige Joey ‘The Mexicutioner’ Beltran heeft in meerdere gewichtsklasse gevochten maar zal 10 december terugkeren naar Light-Heavyweight. Beltran heeft in veel verschillende organisaties gevochten en tegenover hele grote namen gestaan in, Rampage Jackson, Kendal Grove, Emanuel Newton en zelfs huidig UFC Heavyweight kampioen Stipe Miocic.

Bellator Kickboxing: Florence zal het eerste Flyweight vrouwen titelgevecht bevatten tussen Nederlands eigen Denise ‘Miss Dynamite’ Kielholtz (45-3-0) en de dame die haar afgelopen juni heeft verslagen, Gloria Peritore (11-1-1). Italiaanse superster Giorgio Petrosyan zal zijn promotionele debuut maken en het wordt verwacht dat andere Bellator Kickboxing atleten, Raymond Daniels, Kevin Ross en Joe Schilling ook op de card zullen staan.

Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) Djamil Chan: “Derek Campos, You Better be Ready”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Djamil Chan zal aanstaande vrijdag ...

Bellator 167 Taimanglo vs Caldwell 2 Recap

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bellator 167 was het tweede ...

Bellator MMA komt naar Ierland in samenwerking met BAMMA

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bellator zal in december voor ...

Bellator 145: Curran geblesseerd word vervangen door Lawrence

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Pat Curran (21-7) heeft een ...