Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Slechts dagen na het eerste Bellator Kickboxing event in Boedapest heeft Bellator gisteren een persconferentie gehouden in het historische Palazzo Vecchio in Florence, Italië. Bellator MMA en Bellator Kickboxing zullen terugkeren naar Italië maar ditmaal zullen ze neerstrijken in de Mandela Forum in Florence op 10 december van dit jaar.


Het MMA gedeelte van de card zal de titel Bellator 167 dragen en er is vooralsnog maar één partij bekend. De immens populaire Italiaanse MMA legende Alessio ‘Legionarius’ Sakara (18-11-2 NC) zal het gaan opnemen tegen Joey ‘The Mexicutioner’ Beltran (17-13-1 NC) in het Light-Heavyweight main event.

Alessio Sakara zal voor de tweede keer de Bellator kooi betreden in zijn thuisland. In april wist Sakara al een indrukwekkende partij neer te zetten tegen Brian Rogers, een partij die Sakara won op KO in de 2de ronde. Sakara traint al jaren bij American Top Team en wordt als een held gezien in Italië, hij zal die steun willen gebruiken om er weer een spectaculaire partij van te maken.

De 34-jarige Joey ‘The Mexicutioner’ Beltran heeft in meerdere gewichtsklasse gevochten maar zal 10 december terugkeren naar Light-Heavyweight. Beltran heeft in veel verschillende organisaties gevochten en tegenover hele grote namen gestaan in, Rampage Jackson, Kendal Grove, Emanuel Newton en zelfs huidig UFC Heavyweight kampioen Stipe Miocic.

Bellator Kickboxing: Florence zal het eerste Flyweight vrouwen titelgevecht bevatten tussen Nederlands eigen Denise ‘Miss Dynamite’ Kielholtz (45-3-0) en de dame die haar afgelopen juni heeft verslagen, Gloria Peritore (11-1-1). Italiaanse superster Giorgio Petrosyan zal zijn promotionele debuut maken en het wordt verwacht dat andere Bellator Kickboxing atleten, Raymond Daniels, Kevin Ross en Joe Schilling ook op de card zullen staan.

Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Weekly Fight Announcements: Bellator

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...

Bellator MMA heeft niet één maar twee divisies zonder Champ!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bellator president Scott Coker heeft ...

BREAKING: Bellator MMA komt begin 2018 naar Nederland !

Marloes Coenen sprak Scott Coker tijdens Bellator 176. Hier gaf Scott Coker aan dat ...

Weekly Fight Announcements: Bellator MMA

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...