Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bellator MMA heeft eerder aangegeven zoveel mogelijke grote namen binnen te halen als die mogelijkheid er is, en steeds meer atleten maken de overstap. De laatste aanwinst is niemand minder dan de uitgesproken UFC veteraan, Chael Sonnen. 


´The American Gangster´ heeft een exclusief contract ondertekend en zal meerdere jaren en partijen voor Bellator uitkomen. Ook al is Sonnen 39 jaar oud is hij nog lang niet klaar met de sport en zal in eerste instantie uitkomen in de Light-Heavyweight divisie, overigens niet de enige divisie die hij wil betreden.

“Ik sta versteld van het product en de presentatie dat Bellator brengt naar de fans. Ik ben nog lang niet klaar met concurreren en ik kom voor iedereen, overal. Ik zit niet vast aan gewichtsklasse, ik vecht op ‘Gangster Weight’ en niemand is veilig,” aldus Sonnen.


Sonnen zou Sonnen niet zijn als hij direct begon met mensen uit te dagen, zo had hij verteld dat hij graag in November zou vechten tegen Tito Ortiz “Bad Boy vs. Bad Guy”. Qua match-ups zijn er genoeg interessante partijen om te maken en dat weet Bellator MMA president, Scott Coker.

“Chael is een ongelooflijke atleet die heeft deelgenomen op het hoogste niveau van de sport. Ik weet dat hij dat door zal zetten hier bij Bellator. Tijdens de contractonderhandelingen was Chael heel duidelijk dat hij in drie divisies zou willen vechten. Hij heeft natuurlijk geschiedenis met Wanderlei Silva, maar hij wil ook namen als Tito Ortiz, Fedor Emelianenko en zelfs Rory MacDonald op middleweight. Dit zijn allemaal interessante match-ups waar ik wel naar zou kijken, dus hopelijk kunnen we er een aantal, zo niet alle match-ups maken,” aldus Coker. 


Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Djamil Chan vult de laatste plek op de Main Card van Bellator 161!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De Nederlander, Djamil Chan, (12-2) ...

Bellator 182 Koreshkov vs. Njokuani Recap

Gister vond Bellator 182 Koreshkov vs. Njokuani plaats in de Turning Stone Casino in ...

Bellator 160: Foundations met Saad Awad

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande vrijdag is het tijd ...