Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Op gewicht komen is voor niemand makkelijk, maar voor CM Punk lijkt het extra veel moeite te kosten. Slechts tien dagen voordat hij in oog zal staan met Mickey Gall weegt Punk maar liefst dertien kilo te veel — en dat is een groot probleem. De vraag rijst of het gevecht door zal gaan.

Punk maakte het nieuws gisteren bekend tijdens een mediagesprek in de aanloop naar UFC 203. “Het is vreselijk. Ik weeg momenteel meer dan 200 pond (90 kilo, red.) en het gaat niet goed”, aldus de voormalig WWE-kampioen.

Dertien kilo afvallen in iets meer dan een week tijd is ongehoord — zelfs voor UFC-atleten. Wil hij het toch redden, dan zal hij een van de meest wrede weight cuts moeten doorstaan die de organisatie in tijden heeft gekend. Hij blijft er echter koeltjes onder: toen hem werd gevraagd hoe hij zo snel gaat proberen af te vallen, grapte hij: “Amputatie.”

Gall, die bij het gesprek was, maakt zich geen zorgen over het nieuws. Mocht Punk niet op tijd de 170 pond halen, dan is het een makkelijke pay day voor de 24-jarige — naar eigen zeggen althans. Punk ziet dat namelijk anders: “Het zou het meeste geld zijn dat je ooit in je leven zou verdienen. Als je denkt dat ik jou ook maar iets ga geven, dan ben je gestoord.”

We zullen zien of het hem lukt en of hij op tijd op gewicht zal zijn. Het belooft in ieder geval interessant te worden.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like