Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Cristiane ‘Cyborg’ Santos heeft gisteren tijdens een interview laten weten ver van het gewenste gewicht te zitten voor haar gevecht tegen Lina Lansberg. Zelf gaf ze aan twijfels te hebben over haar diëtist George Lockhart, die in de sport word geprezen als één van de beste in zijn vakgebied.


Cyborg gaf maandag aan tijdens een interview in The MMA Hour zo’n 24 pond van haar catch-weight gewenste 140 pond af te zitten. In een eerder artikel lieten wij al weten dat Cyborg het al heel moeilijk heeft om de weight cut naar 140 pond te halen. Hier ziet het naar uit dat Cyborg de 140 pond niet gaat halen, of er moet een klein wonder gebeuren.

Sommige vechters konden drastisch gewicht verliezen tijdens de laatste week voor hun gevecht maar dit was tijdens de ‘infuus-periode’, wat het makkelijker maakte om nog genoeg vocht op de laatste dag letterlijk in je lichaam te duwen om zodoende nog enigszins ‘fris’ voor de dag te staan.
Echter mag deze methode niet meer gebruikt worden volgens de nieuwe regels en dit maakt het nog moeilijker voor mensen zoals Cyborg, die met haar spiermassa een indrukwekkende verschijning is voor haar gewicht.

Cyborg is ook bezig met een video-blog in de aanloop naar haar gevecht en hier komt in de eerste aflevering al genoeg aan bod over haar weigh-cut, daarin geeft ze aan niet 100% op één lijn te zitten met haar diëtist George Lockhart, hij geeft daarna aan haar en ons uitleg over waarom hij haar op anticonceptie pillen heeft gezet.

      


  

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Renan Barão is weer hongerig om te vechten

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aankomend weekend strijkt de UFC ...

Fight Announcements Recap Week 47.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Zoals wel vaker zijn er van ...

Fabricio Werdum

Fabricio Werdum reageert op Rockhold: “Ik vecht niet met angsthazen.”

Fabricio Werdum heeft een antwoord op de uitdaging van Luke Rockhold. 'Vai Cavalo' heeft ...

Raquel Pennington

Raquel Pennington ziet door beenbreuk titelshot verdwijnen

Helaas gaat een beenbreuk belemmeren dat Raquel Pennington de volgende uitdaagster van Amanda Nunes ...