Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Cristiane ‘Cyborg’ Santos heeft laten weten in alle waarschijnlijkheid de laatste keer te vechten op de 140 pond catch-weight. De UFC heeft op dit moment geen Featherweight divisie (145 pond) bij de vrouwen, en dat is het gewicht wat Cyborg nog kan halen volgens haar.


Rond haar laatste gevecht kwamen al berichten en video’s naar buiten dat haar weight-cut naar 140 pond een gruwelijke was, en nu heeft ze laten weten tijdens een interview dat het inderdaad bijna onmogelijk is voor haar om te halen.


‘Ik ben bijna twee jaar hard aan het werk om samen met een diëtiste 140 pond te halen maar het is gewoon bijna onmogelijk om te halen. Zelf ben ik geen 18 jaar meer en nu ben ik hard aan het trainen om een gevecht op 140 pond te vechten maar het is gewoon gekkenwerk. Als ik dat wil halen moet ik per dag bijna 10 kilometer rennen en dan nog eens hard trainen. Ik heb ook tegen mijn coach gezegd, Hierna ga ik echt op vakantie even rust pakken, dat heb ik nu echt nodig.’


Dana White heeft al eerder laten weten geen Featherweight divisie voor de vrouwen op te zetten, maar Cyborg hoopt nog altijd erop dat dit er alsnog komt.

‘Iedereen weet dat ik in Invicta de kampioen ben in de Featherweight divisie, ze hadden tijd nodig om mijn divisie iets meer op te bouwen zodat er meer en betere uitdagers kwamen voor mij. Zodoende kon ik in de UFC vechten maar ik denk echt dat dit de laatste keer is dat ik het op 140 pond doe, het breekt mij gewoon op. Uiteindelijk zou ik nog het liefste Featherweight kampioen willen worden in de UFC, maar dat ligt niet bij mij’.

Nog niet bekend met de video waar haar gruwelijke weight cut te zien is? Bekijk hier het filmpje van haar documentaire waar haar laatste weight cut naar 140 pond langs komt.


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 219 Embedded: Vlog Series – Episode 1

UFC Embedded is terug met ditmaal een reeks richting UFC 219 met onder andere ...

Goed nieuws! UFC 196: McGregor vs. Diaz op FOXtv

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande zaterdagnacht nemen Conor McGregor ...

Dana White spreekt geruchten Anderson Silva vs George Saint-Pierre tegen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Afgelopen week kwamen de geruchten ...

(Vlog) UFC 204 Embedded – Aflevering 4

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 204 Embedded is een ...