Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Dana White is nooit fan geweest van Roy ‘Big Country’ Nelson, en dat zal hij na zijn trap tegen scheidsrechter John McCarthy ook niet meer worden. Nelson gaf McCarthy een trap van achter, stak zijn middelvinger op en liet ook nog verbaal merken niet tevreden te zijn met zijn handelswijze. Nelson vond dat hij onnodig moest doorslaan op zijn vriend Antonio ‘Big Foot’ Silva. ‘Big Country’ verontschuldigde zich minimaal, en kan nog steeds bestraft worden door de Atletische MMA Commissie van Brasilia. White hoopt dat de Braziliaans commissie dat ook gaat doen, want hij gaf aan dat dit niet aanvaardbaar is.

”Hier kun je niet je excuses voor aanbieden. Je legt nooit, nooit je f*cking handen op de scheidsrechter. Voor welke f*cking reden dan ook. Welke reden dan ook. Hier moet hij voor begraven worden. Hij liep naar hem toe, legde zijn voet op hem en duwde hem om. Vervolgens steekt ie zijn middelvinger op en begint ie te schelden. Er is nooit, nooit een f*cking situatie in de octagon dat je je handen op een f*cking scheidsrechter moet leggen. Daar kun je niet je excuses voor aanbieden. We wachten even af hoe de atletische commissie hier mee omgaat, maar hier moet hij voor begraven worden.”

Dit is niet de eerste keer dat er een UFC-vechter zijn handen legt op de scheidsrechter met verkeerde intenties. Lightweight Jason High werd ontslagen nadat hij scheidsrechter Kevin Mulhall een duw gaf toen hij het niet eens was met zijn beslissing. High werd erg bestraft en was niet alleen gelijk ontslagen van de UFC, ook kreeg hij een lange schorsing van de New Mexico Atletische Commissie.

White is heel boos op Nelson, maar hij lijkt niet zo ver te gaan om de The Ultimate Fighter 10 winnaar te ontslaan. In plaats daarvan legt hij het in de handen van de atletische commissie in Brasilia om een gepaste sanctie te geven.

”Als de atletische commissie in Brasilia hier niet hard tegen optreedt… Man, dat zou niet goed zijn. Je legt nooit je handen op een scheidsrechter. Het maakt mij niet uit wat de omstandigheden zijn. Dat doe je gewoon niet. Luister, we zijn het niet altijd eens met hem. Natuurlijk hebben we onze favorieten, en we hebben scheidsrechters die we liever niet hebben. Die man… het maakt niet uit wat je ook van hem vindt, maar hij staat daar in de octagon voor jouw veiligheid. Daarvoor staan ze daar. Hij bepaalt of een gevecht door moet gaan of niet. Jij bent slechts een vechter. Jij gaat door totdat de scheidsrechter het aangeeft.”

Tot slot had White nog het volgende te zeggen tijdens de UFC Unfiltered podcast in zijn interview met Matt Sera en Jim Norton.

”John McCarthy is heel gekwalificeerd in wat hij doet. Hij zit hier al veel langer dan f*cking Roy Nelson, en dat Roy Nelson naar hem toe gaat en zijn f*cking handen op een f*cking scheidsrechter legt, dat kan gewoon niet. Dat kan gewoon echt niet. John zit daar op zijn knieën om ‘Big Foot’ te verzorgen en jij komt eraan van achter en je f*cking trapt hem? Dat is verschrikkelijk. Dat is walgelijk, en dat mag nooit meer gebeuren.”Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Tyron Woodley: ”Thompson verdient geen rematch.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Tyron ‘The Chosen One’ Woodley ...

John Kavanagh: Als Conor verliest tijdens UFC 202 dan zijn er geen excuses!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Conor McGregor zal tijdens UFC ...

Ook Tatsuya Kawajiri vraagt om ontbinding van UFC contract

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Het gerommel gaat door in ...