Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aanstaande vrijdag is het tijd voor Bellator 161: Kongo vs. Johnson in de H.E.B Center in Cedar Park, Texas. Derek Campos zal het in de opener van de main card gaan opnemen tegen Nederlands eigen Djamil Chan.


De 28-jarige Derek ‘The Stallion’ Campos heeft al acht keer eerder in de Bellator kooi gestaan maar komt telkens aan de verkeerde kant van belangrijke partijen tegen top competitie als, Brandon Girtz, Patricky Freire en huidig Lightweight kampioen Michael Chandler. In februari stond ‘The Stallion’ tegenover nog een grote naam in Melvin ‘The Young Assassin’ maar wist deze keer indrukwekkend te winnen met een KO in de tweede ronde.

“Ik wou graag tegen iemand vechten als, Josh Thompson, Brent Primus of Adam Piccolotti. Toen boden ze me Djamil Chan aan. Ik weet dat hij een sterke tegenstander is maar ik deins voor niemand terug. Een partij is een partij. Als hun willen dat ik tegen hem vecht, vecht ik tegen hem en zal ik de prestatie neerzetten die ik moet,” vertelde Campos aan MMAJunkie.


Beide mannen komen elke keer om te vechten en de kans dat dit gevecht naar de jury gaat is niet erg groot. Waar Djamil Chan negen (T)KO’s, één submision en twee decisions op zijn naam heeft staan heeft Campos een gedeelde record met vijf (T)KO’s 5 submissions en zes decisions. Djamil Chan heeft in een interview met EPIC MMA aangegeven dat hij altijd voor de KO zal gaan en hoopt records neer te gaan zetten. Dat interview lees je HIER. “Better be Ready”  was de boodschap van Chan naar Campos.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Weekly Fight Announcements: Bellator

Patricky Freire en Derek Campos zullen samen weer het strijdtoneel instappen in Oklahoma op ...

Bellator komt naar Europa in 2016!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bellator heeft gisteren aangekondigd internationale ...