Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Het lijkt erop dat Conor McGregor 299,955 duizend dollar te veel heeft betaald voor zijn trainingskamp. Althans, dat zegt de huidige lichtgewichtkampioen Eddie Alvarez. Hij is niet bepaald onder de indruk van McGregors vaardigheden: “Hij zag er niet uit als iemand die driehonderdduizend dollar heeft betaald voor een trainingskamp. Ik kan doen wat hij deed met vijf dollar.”

In een interview met Ariel Helwani van MMA Fighting, waarin de twee lopen door de straten van Kensington, Philadelphia — de achterstandswijk waarin de UFC-kampioen is geboren en opgegroeid — stelde Alvarez zich open als nooit tevoren en deelde hij intieme details over zijn jeugd. Zoals te verwachten was ook Conor McGregor een van zijn bespreekpunten, maar hij had maar weinig goeds te zeggen over de Ierse ster.

Sinds McGregor won van Nate Diaz wordt er al gespeculeerd over een supergevecht tussen hen, maar Alvarez — die zegt dat de match-up hem nog niet is aangeboden — kan het nauwelijks serieus nemen:

Wanneer je gaat sparren is er altijd iemand waarmee je traint wanneer je supermoe bent. Wij noemen hem de ‘rustronde’. McGregor is de rustronde. En dat geldt niet alleen voor mij: Frankie Edgar, Edson Barboza, Marlon Moraes — we zien het allemaal zo. Het is lachwekkend dat iemand zoals hij zegt dat ‘ie mij knock-out zou slaan.

Over McGregors gevecht met Nate Diaz had Alvarez het volgende te zeggen:

De eerste zeven minuten deed ‘ie het goed, maar daarna zag het er allemaal heel slordig uit. Hij leek niet bepaald op iemand die driehonderdduizend dollar heeft besteed aan een trainingskamp. Ik bedoel: ik kan doen wat hij deed met vijf dollar. Het is makkelijk om technisch te zijn in de eerste twee rondes, maar wanneer het echt erop aankomt en het in een gevecht verandert, zal ik deze gast op elke manier mogelijk domineren. Als hij een beetje moe wordt, is het klaar.

Bekijk zijn interview met Helwani hieronder.

          

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Rectificatie: Geen paniek, gewoon UFC 194 op FOXtv

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. EPIC MMA heeft eerder aangegeven ...

Cody Garbrandt: “Met een knockout over TJ heb ik de hele divisie uitgewist.”

Cody Garbrandt zit alleen in Dillashaw nog een uitdaging in de bantamgewicht divisie. Daarna ...

UFC Fight Night Singapore Free Fight: Holly Holm vs Marion Reneau

Holly Holm zal het dit weekend opnemen tegen Bethe Correia, zal zij na drie ...

Aldo wil lightweight gevecht met ‘p*ssy’ McGregor na FW titelverdediging

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Jose ‘Junior’ Aldo mag zich ...