Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Na wekenlang bekvechten op Twitter zijn de gebeden van twee populaire UFC-vechters eindelijk verhoord: de veteraan Thiago Alves zal het mogen opnemen tegen Al Iaquinta op UFC 205 in New York. Dat heeft de organisatie zojuist bekendgemaakt.


Dat betekent dat Al Iaquinta (12-3-1) het mag proberen in de staat waar hij geboren is. De lichtgewicht staat er op dit moment goed voor met vier opeenvolgende overwinningen op namen als Joe Lauzon, Jorge Masvidal, Ross Pearson en Rodigro Damm. Hij heeft sinds april 2015 echter niet meer kunnen vechten vanwege een knie-operatie.

Voor de Braziliaan Thiago Alves (21-10-0) is het een ander verhaal: hij zal niet alleen voet moeten zetten achter vijandelijke linies, het zal ook de eerste stap zijn die hij zal zetten in de Octagon sinds hij aan de verkeerde kant belandde van een technische knock-out tijdens zijn gevecht met Carlos Condit, afgelopen jaar. Tegelijkertijd zal hij hiermee de switch maken van de weltergewichtdivisie naar de lichtgewichtdivisie, een cut waar die al maandenlang mee bezig is. Wél heeft Alves voor zijn verlies van Condit twee keer achter elkaar gewonnen.

UFC 205 vindt plaats op 12 november in Madison Square Garden en zal het eerste evenement zijn dat de UFC organiseert in de stad New York City en de staat New York sinds UFC 7 in Buffalo. Tot zover is de UFC bezig om Robbie Lawler versus Donald Cerrone en Tim Kennedy versus Rashad Evans op de line-up te krijgen, maar niks daarvan is nog zeker. Hou ons in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over het evenement.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Jose Aldo verwacht geen wraak te kunnen nemen op Conor McGregor

Anderhalf jaar nadat Jose Aldo zijn titel verloor aan Conor McGregor denk de Braziliaan ...

Live verslag – UFC Gdansk: Cowboy vs Till

Vanavond zie je hoe Darren Till het gaat doen tegen Donald Cerrone. EPIC MMA ...

Georges St-Pierre is officieel terug bij de UFC

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Georges ‘Rush’ St-Pierre is zonder ...

UFC 208 Free Fight: Ronaldo Souza vs. Gegard Mousasi 2

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Germaine ‘The Iron Lady’ de ...