Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Morgenavond staat er een belangrijke co-main event op het programma, deze gaat tussen Alexander Gustafsson en Jan Blachowicz. Voor Gustafsson gaat deze zwaarder wegen dan voor Blachowicz.


Gustafsson staat voor de nieuwkomers meer bekend als degene die twee gevechten op het nippertje verloor van toenmalig kampioen Jon Jones en voormalig kampioen Daniel Cormier ( als je ze nog niet gezien hebt zoek ze op want het zijn geweldige gevechten ). Na zijn laatste gevecht tegen Cormier zat ‘The Mauler’ in een emotionele diepe put. Hij dacht erover om te stoppen maar gelukkig zien we deze uitstekende striker morgen terug op de mat om een nieuwe run proberen te maken. Eerst zal de Zweed langs Blachowicz moeten komen.

Blachowicz komt misschien iets minder bekend voor maar gaat nu zijn vijfde gevecht aan in de UFC. Momenteel staat hij op 2 winst en 2 verliespartijen, maar hij is niet iemand om in slaap bij te vallen, deze meneer weet hoe hij een gevecht snel kan afmaken met voet en hand. Dit is goed te zien tijdens zijn eerste UFC gevecht tegen Ilir Latifi ( die op dezelfde kaart tegen Ryan Bader vecht). Ook heeft hij een zeer goede double-leg takedown. Voor hem is dit gevecht belangrijk om bekender te worden en de top tien binnen te treden.

Beide vechters zullen er hard voor gaan en vertellen in dit filmpje wat ze van elkaar vinden en natuurlijk hoe zij deze matchup aanvoelen.


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Aanstaande ontslaggolf in UFC drie maanden na overname

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Het begint erop te lijken ...

UFN 82 Hendricks vs. Thompson Recap : Degelijke Card met Co-Main Event als absoluut dieptepunt.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Het vierde evenement ...

UFC 217 Embedded: Vlog Series – Episode 7

Een nieuwe aflevering van UFC 217 Embedded met Michael Bisping, Georges St-Pierre, Cody Garbrandt, ...

UFC Fight Night 110 Free Fight: Mark Hunt vs. Roy Nelson

Mark Hunt zal voor eigen publiek de octagon instappen met Derrick Lewis. Bekijk hier ...