Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Morgenavond staat er een belangrijke co-main event op het programma, deze gaat tussen Alexander Gustafsson en Jan Blachowicz. Voor Gustafsson gaat deze zwaarder wegen dan voor Blachowicz.


Gustafsson staat voor de nieuwkomers meer bekend als degene die twee gevechten op het nippertje verloor van toenmalig kampioen Jon Jones en voormalig kampioen Daniel Cormier ( als je ze nog niet gezien hebt zoek ze op want het zijn geweldige gevechten ). Na zijn laatste gevecht tegen Cormier zat ‘The Mauler’ in een emotionele diepe put. Hij dacht erover om te stoppen maar gelukkig zien we deze uitstekende striker morgen terug op de mat om een nieuwe run proberen te maken. Eerst zal de Zweed langs Blachowicz moeten komen.

Blachowicz komt misschien iets minder bekend voor maar gaat nu zijn vijfde gevecht aan in de UFC. Momenteel staat hij op 2 winst en 2 verliespartijen, maar hij is niet iemand om in slaap bij te vallen, deze meneer weet hoe hij een gevecht snel kan afmaken met voet en hand. Dit is goed te zien tijdens zijn eerste UFC gevecht tegen Ilir Latifi ( die op dezelfde kaart tegen Ryan Bader vecht). Ook heeft hij een zeer goede double-leg takedown. Voor hem is dit gevecht belangrijk om bekender te worden en de top tien binnen te treden.

Beide vechters zullen er hard voor gaan en vertellen in dit filmpje wat ze van elkaar vinden en natuurlijk hoe zij deze matchup aanvoelen.


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC Fight Night 105 Lewis vs. Browne Recap

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Derrick ‘The Black Beast’ Lewis heeft ...

Who’s Next ?!? UFC 198: Werdum vs. Miocic

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In deze rubriek spelen we ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Een nieuwe week, een nieuwe UFC weekly fight announcements. Holly Holm gaat niet wachten ...