Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

UFC Fight Night 95: Cyborg vs Lansberg in het Nilson Nelson Gymnasium stond afgelopen weekend voor de deur. De in Brasilia geboren vechter Francisco ‘Massaranduba’ Trinaldo nam het voor eigen publiek op tegen de Amerikaan Paul ‘The Irish Dragon’ Felder. De 38-jarige Trinaldo is bezig aan een sterke reeks in de Lightweight divisie met zes opeenvolgende overwinningen. Via een dokters beslissing wist hij zijn reeks op te bouwen naar zeven overwinningen.


De eerste ronde ging gelijk op waarbij beide vechters elkaar trakteerde op een aantal goede stoten. Elke goede stoot van Trinaldo werd door het Braziliaans publiek opgevolgd met luid gejuich. Hierdoor kreeg ‘Massaranduba’ steeds meer wil om de partij naar zich toe te trekken, en Trinaldo nam het gevecht langzaam over.

‘The Irish Dragon’ begon de ronde sterk met een aantal raken trappen op het lichaam van Trinaldo, maar de Braziliaan had overal een counterend antwoord op. Net zoals de eerste ronde werd ‘Massaranduba’ met elke stoot zekerder door het luid gejuich vanuit het Nilson Nelson Gymnasium in zijn geboorteplaats Brasilia. Trinaldo bracht het gevecht naar de grond door middel van een takedown, en trakteerde Felder tijdens zijn ground and pound op de uiteindelijke cruciale ellenboog. Het begon direct te bloeden waardoor de octagon steeds meer begon te lijken op een bloederige crime scene.

Felder moest ten aanval trekken in de derde ronde om de partij nog naar zich toe te sturen. Trinaldo was rustig heen en weer aan het lopen om een gaatje te zoeken in de verdediging van ‘The Irish Dragon’. Uiteindelijk wist de Braziliaan met een raken stoot de vaseline weg te krijgen waardoor er een groot open wond boven het rechter oog van Felder overbleef. De wond begon direct weer hevig te bloeden, en de scheidsrechter legde de partij stil. Nadat de dokter ernaar gekeken had, werd de partij afgeblazen en ging de overwinning naar Trinaldo door een dokters beslissing. Later is dit terug gedraaid naar een technische knock out. Dit betekende het eerste verlies door middel van een official die ertussen moest komen voor Felder, en Trinaldo brengt zijn imposante reeks naar zeven opeenvolgende overwinningen.

UFC-President Dana White gaf aan zeer tevreden te zijn met de beslissing van de scheidsrechter nadat hij zelf de wond van Paul Felder onder ogen zag. White postte een foto van Felder op Instagram om te laten zien dat de scheidsrechter de juiste keus gemaakt had.

”Ik heb het gevoel dat de beslissing om het gevecht van @PaulFelder te stoppen een goede keus was.”
Kort daarop postte White nog een foto van Felder.

”Deze foto is nog viezer.”Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 204: Inside The Octagon – Michael Bisping vs Dan Henderson

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In deze aflevering van Inside ...

(Video) Bas Rutten || UFC Rotterdam: Overeem vs Arlovski Fight Analysis

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bas “ El Guapo” Rutten ...

Volkan Oezdemir gearresteerd wegens zware mishandeling

Rijzende ster Volkan Oezdemir is afgelopen weekend gearresteerd voor zware mishandeling en verblijft momenteel ...

Nurmagomedov vecht niet meer voor UFC als hij geen titelgevecht krijgt

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Khabib ‘The Eagle’ Nurmagomedov wordt ...