Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


Het gaat al een paar maanden in de rondte dat Georges St-Pierre een terugkeer wil maken in de UFC, maar nog steeds heeft hij geen gevecht gekregen en Dana White denkt anders over ‘GSP’ zijn motivaties.

Georges liet weten dat hij al vaker contact heeft gezocht met de UFC.

“Ze weten wat ik wil en hoe ik wil terugkomen want dat heb ik ze doorgegeven en geloof mij het is best wel redelijk, mijn manager heeft al vaker geprobeerd ze te bereiken om tot een akkoord te komen maar het is moeilijk om ze aan de lijn te krijgen”

Dana White heeft in een paar interviews gezegd dat Georges niet de drive heeft om terug te keren en ook niet meer wilt vechten, hierop reageerde hij ook.

“Hij weet helemaal niets van mij af, ik ben een slimme atleet, geen domme die maar tekent voor een paar broodkruimeltjes en zo maar even gaat vechten. Nee nee ik ben een slimme gast die trucjes werken niet bij mij. Ik ga hem dit wel vertellen, contracteer mij gewoon en dan zal ik hem in de eerste minuten van mijn terugkomst laten zien dat wat hij allemaal zegt faliekant fout is!” 

We weten wie Georges St-Pierre als tegenstander wil en waar het liefste lees dat verder hier. Hij laat hierbij duidelijk weten wat hij wilt en dat het balletje genaamd ‘Terugkomst-GSP’ toch echt bij de UFC ligt.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

John Dodson: “Ik ben de Agent van Chaos.”

Sinds zijn debuut in de UFC heeft John Dodson niet vaker dan twee gevechten ...

Frankie Edgar: “Er is niemand die logischer klinkt dan ik”

Frankie Edgar wist de veelbelovende Yair Rodriguez af te stoppen en hint nu naar ...

Cub Swanson: “Het voelde alsof ik dood ging.”

Cub Swanson voelde alsof hij moest vechten voor zijn leven door de guillotine choke ...

Instagram recap week 22: Is this real life? Is this just fantasy?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Deze week een speciale editie ...