Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ja, je leest het goed: voormalig UFC-kampioen Robbie Lawler heeft zojuist pen op papier gezet om te vechten tegen Donald Cerrone op UFC 205 in New York. Dat heeft Dana White vandaag bekendgemaakt.

De radiohost van CBS Cleveland, Anthony Lima, was degene die het nieuws onthulde. De UFC-president bevestigde de match-up als eerst aan Lima, die het vervolgens openbaar maakte op Twitter:

Al een langere tijd probeerden Lawler en Cerrone een gevecht te strikken voor het evenement. Cerrone tweette afgelopen week dat hij een gevecht wilde met Lawler, terwijl laatstgenoemde naar verluidt elke dag UFC-president Dana White belde met de vraag wanneer hij weer de kooi in mag. Nu zijn hun gebeden eindelijk verhoord.

Het zal Lawlers eerste gevecht zijn sinds hij zijn titel verloor van Tyron Woodley tijdens UFC 201. Hij wist de titel twee keer te verdedigen voordat hij hem kwijtraakte. Cerrone zal in tegenstelling proberen om de weltergewichtdivisie te blijven domineren. Sinds hij de switch heeft gemaakt van de lichtgewichtdivisie naar de weltergewichtdivisie heeft de cowboy enorm veel succes geboekt, met drie overwinningen op een rij. 

Het is de tweede match-up die tot zover bekend is van de line-up van UFC 205. Zo is Thiago Alves versus Al Iaquinta eerder vandaag al bevestigd. UFC 205 vindt plaats op 12 november in Madison Square Garden en zal het eerste evenement zijn dat de UFC organiseert in de staat New York sinds UFC 7 in Buffalo. Het belooft een van de grootste evenementen van dit jaar te worden.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Demian Maia UFC 211

Demian Maia vs Jorge Masvidal niet op UFC Nashville, maar op UFC 211

De MMA wereld is op het verkeerde been gezet. Demian Maia vs Jorge Masvidal ...

Chris Weidman

Chris Weidman is furieus na controverse op UFC 210: “Ik ben genaaid.”

Chris Weidman gaat na zijn controversiële nederlaag tegen Gegard Mousasi de beslissing aanvechten.

UFN 89 MacDonald vs. Thompson Recap : Vermakelijke gevechten in de Canadese hoofdstad.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Afgelopen nacht was ...