Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Iedereen heeft wel gehoord dat de UFC onlangs is verkocht voor vier miljard dollar. WME-IMG (William Morris Endeavor-International Management Group) en The Kraft legde samen het geld op tafel om de rechten over te kopen van Frank en Lorenzo Ferttita. Ook de bankrekening van Dana White werd flink gespekt door de overnamen. De UFC-President had  9% aan aandelen in Zuffa zitten. Naast WME-IMG en The Kraft heeft de UFC ook 23 andere nieuwe eigenaren verdeeld over Hollywood-persoonlijkheden en topatleten.

UFC-officials bevestigde dinsdag tegen The Wall Street Journal dat 23 bekende mensen hebben geïnvesteerd in de grootste MMA-organisatie ter wereld. Deze groep bestaat uit de sportatleten Cam Newton, Tom Brady, Maria Sharapova, Li Na, Venus en Serena Williams. Filmregisseurs Michael Bay (Transformers) en Trey Parker (Southpark). Skateboarder en Ridiculousness host Rob Dyrdek. Acteurs Ben Affleck, LL Cool J, Mark Wahlberg, Silvester Stallone, Tyler Perry. Muzikanten Adam Levine, Calvin Harris, Abel ‘The Weekend’ Tesfaye, Flea (Red Hot Chili Peppers), Anthony Kiedis (Red Hot Chili Peppers) en populaire talkshow hosts Jimmy Kimmel en Conan O’brien. Restaurateur en schrijver Guy Ferri, en de lijst eindigt met de voorzitter van één van de bedrijven die de UFC over nam, namelijk Robert Kraft van The Kraft.

WME-IMG CEO Arie Emanuel vertelde dat de keus op de 23 nieuwe investeerders snel was gemaakt.

”Ze vroegen altijd om kaarten voor de UFC aan ons. Ik denk dat het nu een mainstream sport is.”

WME-IMG is één van de grootste talenten agentschap bedrijven in Amerika, en volgens The Wall Street Journal is het bedrijf bezig met nieuwe projecten voor de UFC buiten de octagon om. WME-IMG wil dat meer atleten de overstap maken naar andere vormen van entertainment. Een goed voorbeeld is Ronda Rousey die al begeleidt wordt door het bedrijf. ‘Rowdy’ speelde in de films Expendables 3, Entourage, Furious 7 en staat nu gepland om in de nieuwe film Road House te spelen.

Conan O’Brien kondigde ook in zijn talkshow vol trots aan dat hij mede-eigenaar is geworden van de UFC. De komiek volgde het nieuws snel op met zijn aankomende debuut in de octagon tegen de supersterren van de UFC. Grappend wijs gaf O’Brien aan eerst met ‘The Notorious’ Conor McGregor de kooi in te stappen om vervolgens ook ‘Rowdy’ Ronda Rousey uit te dagen.

Wat de nieuwe groep investeerders precies gaat doen is
nog niet zeker. Het enige wat we wel zeker weten is, dat allen genoemde
namen genoeg geld op de bank hebben.  
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Jose Aldo: “Holloway is geen complete vechter, maar wel gevaarlijk.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Jose Aldo ‘Junior’ zal zijn titel ...

Fight Night Vancouver: Q&A met Stephen Thompson, Joseph Benavidez en Elias Theodorou

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bekijk hier om 23:00 de ...

Nurmagomedov vecht niet meer voor UFC als hij geen titelgevecht krijgt

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Khabib ‘The Eagle’ Nurmagomedov wordt ...

Derrick Lewis vs.Travis Browne tijdens UFC 208

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: USA Today Derrick Lewis ...