• Zoek een vechtsportschool
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.De populaire UFC-commentator, Joe Rogan heeft naast zijn UFC-verplichtingen ook een populaire podcast genaamd; Joe Rogan Experience. Hierin neemt hij al het nieuws in en rondom MMA door met zijn gasten. Afgelopen zaterdag was Rogan tijdens de podcast geheimzinnig over wat hij weet betreffend Eddie Alvarez en Conor McGregor, maar hier mag hij nog niet over praten. Rogan wilde niet bevestigen noch ontkennen wanneer zijn gasten er verder op in gingen.


Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor het podcast segment Fight Companion. Hierin kijkt Rogan samen met zijn vaste Fight Companion gasten naar een UFC-evenement. Dit weekend stond UFC Fight Night 94: Poirier vs Johnson op het programma. Naast Rogan zit zijn vaste podcast gastheer Eddie Bravo. Bravo is een bekende Amerikaanse Jiu-jitsu instructeur en oprichter van 10th Planet Jiu-Jitsu. Daarnaast is hij in het bezit van een 3e graads zwarte band. Tegenover hen zit een ander populair podcast duo die door het leven gaan als; The Fighter and The Kid. The Fighter verwijst naar voormalig UFC-atleet en TUF-deelnemer Brendan Schaub en The Kid is de bijnaam van komiek en acteur Bryan Callen onder andere bekend van The Hangover. Callen was dit weekend verhindert dus schoof Bellator kickbokser Joe Schilling aan in zijn plaats.

De heren waren aan het bespreken dat sommige vechters te weinig opkwamen voor zichzelf, en daardoor niet gelijk in aanmerking komen voor bepaalde gevechten. Het gesprek kwam al snel uit bij de welbespraakte Ier Conor McGregor. Brendan Schaub vertelde dat hij een gerucht had gehoord dat Eddie Alvarez en Conor McGregor op de planning stond, waarna Rogan lachend en zingend verder ging …

”Ik weet iets maar dat mag ik helaas niet vertellen!”

Schaub bleef doorvragen, maar Rogan lacht het de hele tijd weg en probeert niks prijs te geven. Uiteindelijk gaat Rogan er toch op in.

”Het is een interessant gevecht als het gebeurd. Naar verluidt in Madison Square Garden.”

Madison Square Garden staat op de planning voor UFC 205 waarmee de UFC voor het eerst in New York zal zijn.

Eddie Alvarez is eerder al duidelijk geweest hoe hij over McGregor denkt.

”Ik ken hem niet persoonlijk maar godzijdank kan hij goed praten, want vechten kan hij niet. Diaz was een goede match-up voor hem. Daarom heeft hij Diaz ook gekozen omdat Diaz alleen slaat en niet trapt of mensen naar de grond haalt. Hij doet alles wat Conor wil, en dat is alleen boksen. Conor wil boksen maar hij wil niet echt deelnemen aan MMA.”

Joe Rogan, Eddie Bravo, Brendan Schaub en Joe Schilling over Alvarez vs McGregor

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Geïnfecteerde Cerrone probeert Lawler gevecht naar UFC 214 te verplaatsen.

Donald Cerrone zal door een infectie niet in actie komen op UFC 213. 'Cowboy' ...

Volkan Oezdemir daagt Alexander Gustafsson uit voor ‘King of Europe’ gevecht

Volkan Oezdemir wil met Alexander Gustafsson uitmaken wie de 'King of Europe is.' Wie ...

Luke Rockhold

Luke Rockhold en David Branch stoken vuur op voor aankomende gevecht

Luke Rockhold en David Branch gaan de hoofdact van UFC Fight Night Pittsburgh verzorgen. ...

Cejudo geblesseerd, gevecht met Sergio Pettis gaat niet door

Henry Cejudo moet alweer een gevecht afzeggen, dit keer vanwege een handblessure. Pettis zal ...