Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Deze week lieten wij jou weten dat Cris ‘Cyborg’ problemen had met het verliezen van gewicht om de 140 pond te halen. Lina Länsberg zal niet blij zijn als ze het niet haalt.


Tijdens een media interview met Lina Lansberg, wat eerst vrij informeel begon gaf ze aan Cyborg al gezien te hebben en liet ze weten dat ze graag winkelt in de steden waar ze moet vechten en dat ze daar Cyborg was tegengekomen, rennend in een ‘sweatsuit’.


Daarna kwam in het fragment de vraag naar voren of ze op de hoogte was van haar problemen met haar gewicht en wat ze zou doen als ze het gewicht niet zou halen waarop ze strikt antwoordde.


“We zijn beide professionals en we hebben beide een contract ondertekent om te vechten op 140. Zij is ook de enige die op 140 mag vechten want in de UFC wordt normaal op 135 gevochten dus ik verwacht van haar dat ze 140 haalt, en dan vecht ik tegen haar en op geen ander gewicht.”


Het betekend dat er een degelijke kans bestaat dat het main-event zaterdagnacht niet door kan gaan als Cyborg het gewicht niet haalt en Lina voet bij stuk houdt. Dit wordt dus spannend wat we vanavond gaan zien tijdens de officiële weigh-ins.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 216 Free Fight: Tony Ferguson vs Abel Trujillo

Tony Ferguson is bezig aan een sterke reeks van negen opeenvolgende overwinningen. Een tiende ...

UFC 211 Free Fight: Joanna Jedrzejczyk vs. Jessica Penne

Joanna Jedrzejczyk zal haar titel voor de vijfde keer verdedigen. Ditmaal zal de Braziliaan ...

Justin Gaethje

Justin Gaethje: “Ik ben de meest gewelddadige vechter in de divisie.”

Justin Gaethje zette zijn claim vrijdagnacht bij door op een gewelddadige manier af te ...