Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Deze week lieten wij jou weten dat Cris ‘Cyborg’ problemen had met het verliezen van gewicht om de 140 pond te halen. Lina Länsberg zal niet blij zijn als ze het niet haalt.


Tijdens een media interview met Lina Lansberg, wat eerst vrij informeel begon gaf ze aan Cyborg al gezien te hebben en liet ze weten dat ze graag winkelt in de steden waar ze moet vechten en dat ze daar Cyborg was tegengekomen, rennend in een ‘sweatsuit’.


Daarna kwam in het fragment de vraag naar voren of ze op de hoogte was van haar problemen met haar gewicht en wat ze zou doen als ze het gewicht niet zou halen waarop ze strikt antwoordde.


“We zijn beide professionals en we hebben beide een contract ondertekent om te vechten op 140. Zij is ook de enige die op 140 mag vechten want in de UFC wordt normaal op 135 gevochten dus ik verwacht van haar dat ze 140 haalt, en dan vecht ik tegen haar en op geen ander gewicht.”


Het betekend dat er een degelijke kans bestaat dat het main-event zaterdagnacht niet door kan gaan als Cyborg het gewicht niet haalt en Lina voet bij stuk houdt. Dit wordt dus spannend wat we vanavond gaan zien tijdens de officiële weigh-ins.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Als VIP naar UFC Rotterdam? Dit is wat het kost en wat je er voor terug krijgt

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Nu je ondertussen weet wat ...

Brian Ortega verdient titelgevecht na UFC 222

Max Holloway heeft een nieuwe uitdager. Zal Ortega degene zijn die hem onttroont?

Germaine de Randamie geeft verklaring over blessure

Zojuist heeft Germaine de Randamie een verklaring uitgebracht via instagram.