Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.



Stipe Miocic slaagde er afgelopen zaterdag in om zijn titel voor het eerst te verdedigen, toen de Cleveland-inboorling topkandidaat Alistair Overeem in de eerste ronde knock-out sloeg. Hoewel het vrij duidelijk was wie het gevecht had gewonnen, was erna nogal wat controversie: Overeem meende dat Miocic aftikte toen hij hem in een wurggreep hield en dat de scheids dit niet heeft gezien. Dat kan de UFC-kampioen zich echter niet herinneren. 

Een pijnlijk moment was het, toen Joe Rogan de herhaling in slowmotion tot tweemaal toe liet afspelen om Overeem, de ruim 18.000 aanwezigen en de miljoenen kijkers thuis te laten zien dat hij Miocic vals beschuldigde.

Miocic sprak tijdens de persconferentie na het gevecht over de situatie en de beschuldiging: “Ik was mijn cheque aan het ondertekenen toen ik ineens boegeroep hoorde. Ik vroeg waarom, omdat ik wist dat Overeem aan het praten was, en werd verteld dat hij zei dat ik had afgetikt. Ik kan me niet herinneren dat ik aftikte. Het enige dat ik me herinner is dat ik hem herhaaldelijk in het gezicht sloeg totdat hij bewusteloos raakte.”

Hij ging verder: “Ik weet niet hoe ik kon aftikken. Ik had twee handen op zijn handen. Maar ja, hij voelt zich waarschijnlijk niet zo goed op dit moment. Ik bedoel, de wurggreep was slecht. Hij kon me wél echt pijn doen. Hij sloeg harder dan ik dacht en hij trapte harder dan ik dacht. Maar ik ben getraind voor deze situaties, dus toen ik hem op de grond wierp en bovenop ‘m sprong, was het game over”, aldus Miocic.

Het lijkt erop dat Overeem voor nu zijn beschuldigingen achterwege laat. Na het gevecht tweette hij: “Ik ben heel teleurgesteld. Ik dacht dat mijn plan van aanpak goed was, maar Stipe is een strijder. Ik wil alle fans en Cleveland bedanken. We’ll be back.”

Bekijk hier de highlights van de persconferentie.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 211: Inside The Octagon – Stipe Miocic vs Junior Dos Santos

Dan Hardy en John Gooden zijn weer terug met een nieuwe editie van UFC ...

(Video) Deel 2 van: The Evolution of Punk: A little bit crazy

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In december 2014 kondigde voormalig ...

UFC 219 Embedded: Vlog Series – Episode 3

Een nieuwe editie van UFC 219 Embedded met onder andere Cris Cyborg, Holly Holm, ...

Fight Announcements Recap Week 9 (2016).

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Ook deze week ...