Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Sean Shelby krijgt een promotie en zal gaan proberen de schoenen van Joe Silva te vullen als senior vice-president of talent relations. Dat zijn niet de minste schoenen om te vullen maar om hem daarin bij te staan heeft de UFC, oud Legacy FC directeur Mick Maynard aangenomen als vice president of relations. 


Joe Silva is al 20 jaar niet weg te denken als match-maker maar heeft toch aangegeven met ingang van het nieuwe jaar zijn functie op te geven en met pensioen te gaan. Joe Silva en Sean Shelby zijn samen al 14 jaar verantwoordelijk voor alle partijen die opgezet worden in de organisatie en dus medeverantwoordelijk voor het succes wat de UFC hedendaags heeft. Sean Shelby gaat proberen de rol van Silva op zich te nemen met hulp van Mick Maynard. Dana White wenst Silva een goed pensioen en verheugd zich om samen met Mick Maynard te werken.

“Joe Silva’s werk voor de UFC over de laatste 20 jaar is enorm en hij heeft een grote rol gespeeld in het groot maken van de sport. Hij liet zijn stempel op de sport en ik wens hem niets anders dan succes met zijn pensioen.” 


Volgens Dana White is Mick Maynard al jaren een waardevol aanwinst voor de UFC en zorgt hij al jaren voor hoog opgeleid talent.


“Mick is één van de meest gerespecteerde gezichten geworden in de ‘fight-game’ en heeft geweldige stappen gemaakt in het het vinden en ontwikkelen van talent. Sean is al jaren een enorme aanwinst voor de UFC en ik verheug me op het samenwerken met Sean zowel als Mick. 


Maynard, oud directeur van Legacy FC komt uit Australië en promoot MMA al minstens 10 jaar. Hij is medeverantwoordelijk voor het vinden van atleten als Holly Holm, Henry Cejudo, Valentina Shevchenko en Sage Northcutt.

Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 221 Romero vs. Rockhold Recap

Afgelopen nacht verzorgden Yoel Romero en Luke Rockhold het main event van UFC 221 ...

Ook B-test Jon Jones komt positief terug

Het lijkt erop dat we Jon Jones wederom voor lange tijd moeten missen. Nadat ...

Tyron Woodley

Tyron Woodley: “Ik ga nu echt moeilijk doen.”

Tyron Woodley heeft na zijn gewonnen gevecht tegen Stephen Thompson opnieuw te maken met ...

Michael Bisping 6 maanden medisch geschorst

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Michael ‘The Count’ Bisping verdedigde ...