Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Jose Aldo ‘Junior’ wil niet meer uitkomen voor de UFC en de Braziliaan is, bereidt om met zijn team UFC voor de rechter te slepen om onder zijn contract uit te komen. Aldo gaf dinsdag al aan dat hij weg wilde nadat de UFC het gevecht tussen Alvarez vs McGregor bekend maakte, en dat ‘The Notorious’ niet zijn Featherweight titel hoeft op te geven.

De UFC-interim Featherweight kampioen ging ervan uit dat hij met McGregor ging uitmaken wie de echte Featherweight kampioen is. Aldo bekritiseert de UFC dat McGregor alle beslissingen mag maken, en gaf aan niet meer te willen vechten in de MMA-wereld. UFC-President Dana White vertelde dinsdag tegen het Braziliaanse Combate TV dat hij Aldo ging bellen om de situatie te bespreken, maar dat hij niet zijn contract verscheurd. Aldo’s coach en manager Andre Pederneiras sprak woensdag met Combate TV waarin hij aangaf dat ‘Junior’ bereidt is om naar de rechter te stappen. Hij heeft zelfs al een advocaat ingehuurd om over zijn contract te kijken.

”Ik denk dat Dana en de nieuwe eigenaars van de UFC moeten begrijpen dat er een werknemer is die totaal niet tevreden is met de situatie. Als dit zich in Brazilië zou afspelen dan ging het veel makkelijker. Dan kon je zeggen… ’Baas ik wil weggaan.’ ’Oké, dan kan ik je niet tegen houden.’… maar ons contract met de UFC is anders. … ‘Baas ik wil weggaan.’… ‘Nee, je zit vast aan mij. Je zult misschien niks meer doen, maar je kunt niet weg.’… Dat klinkt toch niet goed?”


”Dat creëert alleen maar ontevredenheid, en dan gaat hij liever naar de rechter. Hij moet wel naar de rechtbank als hij onder zijn contract uit wil komen. Ik denk niet dat een organisatie een ongelukkige werknemer wil hebben. Denk alleen maar aan de schade die hij kan aanrichten door slecht te gaan praten over de UFC in de media. Als hij niet meer wil vechten, laat hem dan gaan!”
, aldus Pederneiras.

Jose Aldo liet nogmaals weten dat hij niet meer voor de UFC wil vechten.

”Ik wil hier niet meer vechten, en ik wil niet meer in de UFC zitten. Ik wil gewoon weg. Ik wil hier niet meer zijn. We willen geen oorlog. We willen geen gevecht, en we willen niet slecht praten over andere mensen. Ik wil hier gewoon niet meer zijn. Ik wil alleen maar het recht hebben om te zeggen dat ik hier niet meer wil zijn. Het gaat mij niet om het geld. Ik wil hier gewoon weg.”
, zo Aldo

‘Junior’ heeft nog zes gevechten staan op zijn contract met de UFC, maar hij is niet tevreden over hoe de UFC met hem omging na zijn verlies tegen Conor McGregor in december.

”Hij was al heel boos dat hij uit het niets helemaal links gelaten werd nadat hij verloor van McGregor. Dat kun je niet doen met iemand zoals Aldo. Je kunt dat doen met iemand die net de UFC binnen komt, maar niet met iemand die al tien jaar ongeslagen was. Niet met iemand die je eerste en enige kampioen ooit was tot dat hij verloor binnen 13 seconden. Dan verdien je gelijk een re-match, maar Aldo werd alleen maar aan het lijntje gehouden en voor de gek gehouden. Ik begrijp dat een organisatie kijkt naar de financiën, maar ga niet liegen tegen je werknemers. Als het niet gaat gebeuren, dan gaat het niet gebeuren. Ga dan niet tegen iedereen vertellen dat het wel gaat gebeuren en dat uit laat brengen in de media. zodat iedereen het ziet. Nu ben je gewoon betrapt dat je glashard hebt zitten liegen.” , aldus Pederneiras.

Hier is het laatste nog niet over gesproken, dus houd onze site in de gaten voor verdere informatie.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

MMA serie Kingdom vanaf 23 december op de Nederlandse televisie!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Het lijkt er op dat ...

Dustin Poirier “It just really sucks. They did offer me Norman Parke”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De Organisatie heeft bekend gemaakt ...

Jimmie Rivera

Jimmie Rivera zal tijdens UFC 219 de kooi niet betreden.

Jimmie Rivera zal de kooi niet betreden morgenavond tijdens UFC 219.