Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


Alhoewel er nog vijf UFC-evenementen op de agenda staan voordat de deuren in Madison Square Garden voor het eerst geopend worden voor de UFC, is het aftellen al begonnen. De line-up begint steeds meer vorm te krijgen, en we kunnen ons opmaken voor twee titel gevechten. Naast Tyron Woodley vs Stephen Thompson zal ook Joanna Jedrzejczyk haar titel verdedigen in een Pools onderonsje met Karolina Kowalkiewicz.

Jedrzejczyk zal voor de vierde keer haar titel verdedigen in de UFC. Nadat Joanna TUF 20 winnaar en eerste UFC Strawweight kampioen Carla Esparza versloeg, verdedigde de Poolse ster haar titel nog tegen Jessica Penne, Valerie Letourneau en Claudia Gadelha. Na haar overwinning op de Braziliaan Gadelha tijden The Ultimate Fighter 23 finale sprak ze haar wens uit om te vechten in New York.”Ik wil graag Dana White, Joe Silva, Lorenzo en de UFC bedanken. Het was mijn droom om te vechten in de MGM Grand. Nu wil ik mijn volgende droom waarmaken en dat is vechten in Madison Square Garden in New York. Dus ik zie jullie daar.”, aldus Jedrzejczyk

Haar Poolse landgenoot Kowalkiewicz is net als de UFC-kampioen ongeslagen in MMA. Karolina heeft een MMA-record van 10-0 en de UFC-kampioen doet het iets beter met 12-0. Kowalkiewicz maakte haar UFC-debuut vorig jaar december en versloeg Randa Markos met een unanimous decision. Vervolgens streek ze neer in ons kikkerlandje om het op te nemen tegen Heahter Jo Clark in Ahoy Rotterdam, en ook hier won de Poolse met een unanimous decision. Uiteindelijk won ze als underdog het gevecht voor een titel shot tegen Rose Namajunas. In het interview na haar gevecht gaf Kowalkiewicz aan klaar te zijn voor een titel gevecht met Jedrzejczyk.

”Ik wil vechten met Joanna, en ik ben er klaar voor. Ze zegt dat ik niet op haar niveau zit, maar ik denk dat ik goed genoeg ben. Ik wil tegen haar vechten. Poolse kracht tegen Poolse kracht. Ik denk dat ze bang voor mij is.”, aldus Kowalkiewicz

Dana White geeft aan dat Joanna altijd rekening hield met haar landgenoot Karolina.

”Het grappige is dat Joanna Jedrzejczyk naar ons kwam en zei dat we Karolina Kowalkiewicz voor de UFC moesten binnen halen. Zo kon ze laten zien aan Polen wie werkelijk de beste is. Nu heeft Kowalkiewicz zich een weg naar de titel gevochten dus dit kan nog wel eens interessant worden.”
, aldus Dana White

Naast de Poolse titel strijd werd ook bekend gemaakt dat Miesha Tate gaat vechten in Madison Square Garden. Tate verloor onlangs haar UFC Bantamweight titel van de Braziliaan Amanda Nunes door een submission in de eerste ronde. ‘Cupcake’ zal het opnemen tegen Raquel Pennington.

UFC 205 New York line up tot nu toe.

–  Tyron Woodley vs Stephen Thompson
–  Joanna Jedrzejczyk vs Karolina Kowalkiewicz
–  Kelvin Gastelum vs Donald Cerrone
–  Frankie Edgar vs Jeremy Stephens
–  Miesha Tate vs Raquel Pennington
–  Rashad Evans vs Tim Kennedy
–  Thiago Alves vs Jim Miller
–  Rafael Natal vs Tim Boetsch
–  Liz Carmouche vs Katlyn Chookagain
–  Belal Muhammad vs Lyman Good

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Bisping en GSP

Michael Bisping en GSP krijgen toch hun zin: gevecht gaat weer door.

Het gevecht lijkt nu wel weer door te gaan. Michael Bisping vs Georges St. ...

Who's Next ?!? UFC 199: Rockhold vs. Bisping

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In deze rubriek spelen we ...

Fight Announcements Recap Week 21 (2016).

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Zoals elke week ...