Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


Roy Nelson en Antonio Silva vochten een cruciaal gevecht voor hun carrières tijdens UFC Fight Night 95: Cyborg vs Lansberg. Beide zwaargewichten zitten in een mindere fase, en hadden dringend een overwinning nodig. De twee vrienden en voormalige trainingspartners stonden liever niet tegenover elkaar in de octagon. Zoals verwacht eindigde het gevecht met een knock out in het voordeel van Nelson. ‘Big Country’ laat vervolgens blijken niet tevreden te zijn met de scheidsrechter John McCarthy.

Nelson raakte Silva met een harde uppercut, waarna ‘Big Foot’ naar de grond ging. ‘Big Country’ maakte het gevecht af met een ground and pound. Silva zag er niet uit alsof hij bij bewustzijn was, en kon zichzelf niet intelligent verdedigen. Nelson stopte hierdoor vrijwillig met vechten, en stak zijn middelvinger op naar McCarthy. Nadat Nelson een rondje in de octagon liep, kwam hij terug en gaf ‘Big Country’ de scheidsrechter een trap om zijn onvrede te laten zien.


”Dude, ik weet wat een knock out is, en wanneer ik iemand knock out heb geslagen. Ik word betaald om mensen knock out te slaan. Alleen omdat iemand niet gelijk met zijn ogen gaat rollen wil dat niet zeggen dat ie niet knock out is. Ik wilde ‘Big Foot’ niet meer pijn doen dan ik al had gedaan. ‘Big Foot’ is mijn vriend en nu moest ik hem extra stoten geven terwijl ik al wist dat hij klaar was. Hij moet dadelijk ook gewoon terug naar zijn familie. Voor mij was het gewoon zoiets van; ‘Kom op, ik heb al gewonnen. Waar slaat dit op.”’

Ongeacht de reden van het incident, is het aanvallen van een scheidsrechter ten strengst verboden in de UFC. Dit gaat meestal gespaard met een boete of een schorsing. UFC Senior Vice President and General Manager van Brazilië Giovanni Decker gaf een korte reactie.

”Ik denk dat de emoties een beetje te hoog opliepen in de octagon. Het is aan de Atletische MMA Commissie Brasilia om het te beoordelen en niet de UFC.”

Nelson geeft aan dat John McCarthy zijn werk niet goed gedaan heeft.

”Toen ik Silva raakte met een uppercut wist ik al gelijk dat het voorbij was. In mijn hoofd voelde het alsof alles in slow motion ging. Ik wilde Silva helemaal niet meer slaan, maar ik kon niet weglopen zoals Mark Hunt altijd doet, omdat ‘Big Foot’ op zijn rug viel. Het was niet alsof McCarthy zo ver weg stond. Ik weet dat we een gesprek hadden. Ik zei tegen hem dat hij buiten bewustzijn was, maar John zei niet waar doorvechten. Dus voor mij voelt het alsof ik ‘Big Foot’ meer schade heb toegebracht dan eigenlijk nodig was. Ik kan mijn verontschuldiging geven aan John, maar ik zal het nooit terug nemen. Het doet mij gewoon pijn dat ik Silva moest blijven slaan.”

Dit incident zal zeker een staartje krijgen voor Roy Nelson dus houd onze pagina goed in de gaten voor verdere ontwikkelingen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

De eerste vrouwelijke vlieggewicht titel staat vannacht op het spel

De vrouwen 125 pond titel zal vannacht voor het eerst uitgereikt worden tijdens het ...

UFC 205: Inside The Octogan – Tyron Woodley vs Stephen Thompson

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In deze aflevering van Inside ...

EPIC Hall of Fame: Chuck “The Iceman” Liddell

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In deze rubriek zullen er ...