Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De kampioen Stipe Miocic zet aanstaande zaterdag zijn Heavyweighttitel op het spel tegenover niemand minder dan Nederlands eigen, Alistair Overeem. UFC 203 zal plaatsvinden in de Quicken Loans Arena in Cleveland, Ohio.  


Miocic zal voor het eerst zijn tittel verdedigen in zijn ‘home-state’ Ohio en heeft op het moment drie achtereenvolgende winstpartijen op zijn naam staan. Ditmaal zal hij het gaan opnemen tegen een voormalig kampioen van meerdere andere organisaties zoals, K-1, DREAM en Strikeforce in Alistair Overeem.

Overeem krijgt een kans om geschiedenis te schrijven met het winnen van de meest prestigieuze titel in MMA, de UFC Heavyweighttitel. Zou hij winnen is het niet te ontkennen dat Overeem de meeste onderscheiden MMA Heavyweight is in modern MMA.

In deze Free Fight zie je de kampioen, Stipe Miocic beginnen aan zijn huidige drie achtereenvolgende winstpartijen en zal ditmaal door de mokerslag van Mark Hunt moeten komen. Dit gevecht vond plaats tijdens UFC Fight Night: Miocic vs. Hunt op 9 mei 2015.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 217 Embedded: Vlog Series – Episode 2

Een nieuwe aflevering van UFC 217 Embedded met Michael Bisping, Georges St-Pierre, Cody Garbrandt, ...

Cynthia Calvillo gevlagd voor schenden UFC anti-doping beleid

UFC strogewicht prospect Cynthia Calvillo raakte op UFC 219 haar ongeslagen status kwijt aan ...

Invicta 16: De Uitslagen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Fans van Invicta en WMMA ...

(Video) UFC 204 Countdown: Ovince Saint-Preux vs. Jimi Manuwa

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In deze aflevering van UFC ...