Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De kampioen Stipe Miocic zet aanstaande zaterdag zijn Heavyweighttitel op het spel tegenover niemand minder dan Nederlands eigen, Alistair Overeem. UFC 203 zal plaatsvinden in de Quicken Loans Arena in Cleveland, Ohio.  


Miocic zal voor het eerst zijn tittel verdedigen in zijn ‘home-state’ Ohio en heeft op het moment drie achtereenvolgende winstpartijen op zijn naam staan. Ditmaal zal hij het gaan opnemen tegen een voormalig kampioen van meerdere andere organisaties zoals, K-1, DREAM en Strikeforce in Alistair Overeem.

Overeem krijgt een kans om geschiedenis te schrijven met het winnen van de meest prestigieuze titel in MMA, de UFC Heavyweighttitel. Zou hij winnen is het niet te ontkennen dat Overeem de meeste onderscheiden MMA Heavyweight is in modern MMA.

In deze Free Fight zie je de kampioen, Stipe Miocic beginnen aan zijn huidige drie achtereenvolgende winstpartijen en zal ditmaal door de mokerslag van Mark Hunt moeten komen. Dit gevecht vond plaats tijdens UFC Fight Night: Miocic vs. Hunt op 9 mei 2015.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Frankie Edgar: “Ze zijn echt gek geworden met al die interim titels”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: MMA Fighting Frankie Edgar ...

(Video) UFC Rotterdam: MMA Media Clinic met Overeem en Struve

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Gisteren vond er een MMA ...

Rafael Dos Anjos: ”Conor McGregor verslaat Eddie Alvarez, en dan pak ik de belt.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Rafael Dos Anjos verloor zijn ...

(Vlog) UFC 207 Embedded – Episode 1

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 206 Embedded is een ...