Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

We hadden al een aflevering van Inside The Octagon met de main event en nu komen John Gooden en Dan Hardy met twee gevechten die ze voor ons gaan analyseren, Fabricio Werdum vs Travis Browne en Jessica Andrade vs Joanne Calderwood.

Zo’n kleine 2,5 jaar geleden kwamen Fabricio Werdum en Travis Browne elkaar al eens tegen, hierin werd Browne overklast op elk gebied door Werdum. Dan Hardy laat in zijn analyse goed zien hoe dit gebeurde, maar hij laat ook weten dat Browne sindsdien verbeterd is. Nadrukkelijk wordt over de ervaring van Werdum gesproken en hoe hij mentaal ‘spelletjes’ speelt met zijn tegenstanders om zijn aanval op te zetten.

Het tweede gevecht, waar in hoge waarschijnlijkheid alle vonken vanaf zullen springen, tussen Jessica Andrade en Joanne Calderwood wordt ook ontleed. Vooral hoe beter Andrade eruit ziet op Strawweight dan op Bantamweight, de foto die Hardy laat zien zegt genoeg. Beide zijn het vechters die er ‘op los gaan’, als ze merken dat de tegenstander pijn lijd gaan ze er vol voor. Het grote verschil tussen beide wordt door Hardy uitgelegd. Dit word een mooie partij als begin van een mooie main-card.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Valentina Shevchenko: de Kirgizische kogel

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: MMA News Source Valentina ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Een nieuwe week, een nieuwe UFC weekly fight announcement. Daniel Cormier zal zijn titel ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Een nieuwe week, een nieuwe UFC Weekly Fight Announcements. Afgelopen week werd bekendgemaakt dat ...