Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Onze analisten Dan Hardy en John Gooden zijn er deze week weer met nieuwe afleveringen van UFC Inside The Octagon. In deze aflevering gaan ze het uitvoerig hebben over de main-event van UFC 203 tussen Stipe Miocic en Alistair Overeem.


Als eerste wordt uitvoerig uitgelegd hoe Overeem zijn partijen vecht, hoe hij zijn tegenstanders leest tijdens zijn partijen en wat de beste wapens uit zijn arsenaal zijn. Vooral wordt aangegeven waarmee hij, volgens Dan Hardy, de wedstrijd naar zijn hand kan trekken.

Naar Stipe Miocic wordt natuurlijk ook in detail gekeken. Vooral zijn grootste wapen, zijn korte rechter stoot waar genoeg tegenstanders mee zijn gevloerd wordt onder een vergrootglas gehouden. Ook wordt ons verteld hoe hij de partij naar zijn hand kan zetten.

Als laatst hebben ze het kort over de voorbereiding van CM Punk en hoe Dan Hardy erover denkt waarom CM Punks zijn MMA debut anders is dan het debuut van Brock Lesnar.

Houd onze site in de gaten voor meer afleveringen deze week van Inside The Octagon waar onder andere de gevechten Fabricio Werdum vs Travis Browne en Jessica Andrade vs Joanne Calderwood worden ontleed.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 203 Countdown: Miocic vs Overeem Volledige aflevering

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Nog vijf dagen en dan ...

Conor McGregor: ”Mijn volgende gevecht zal in een boksring zijn.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Conor ‘The Notorious’ McGregor hield ...

Demetrious Johnson staat open voor superfight met Cody Garbrandt

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: Scrap Digest Demetrious ‘Mighty ...