Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Onze analisten Dan Hardy en John Gooden zijn er deze week weer met nieuwe afleveringen van UFC Inside The Octagon. In deze aflevering gaan ze het uitvoerig hebben over de main-event van UFC 203 tussen Stipe Miocic en Alistair Overeem.


Als eerste wordt uitvoerig uitgelegd hoe Overeem zijn partijen vecht, hoe hij zijn tegenstanders leest tijdens zijn partijen en wat de beste wapens uit zijn arsenaal zijn. Vooral wordt aangegeven waarmee hij, volgens Dan Hardy, de wedstrijd naar zijn hand kan trekken.

Naar Stipe Miocic wordt natuurlijk ook in detail gekeken. Vooral zijn grootste wapen, zijn korte rechter stoot waar genoeg tegenstanders mee zijn gevloerd wordt onder een vergrootglas gehouden. Ook wordt ons verteld hoe hij de partij naar zijn hand kan zetten.

Als laatst hebben ze het kort over de voorbereiding van CM Punk en hoe Dan Hardy erover denkt waarom CM Punks zijn MMA debut anders is dan het debuut van Brock Lesnar.

Houd onze site in de gaten voor meer afleveringen deze week van Inside The Octagon waar onder andere de gevechten Fabricio Werdum vs Travis Browne en Jessica Andrade vs Joanne Calderwood worden ontleed.

  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Interview) Germaine de Randamie – “Ik wil het Nederlandse publiek trakteren op een feestje!”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Meervoudig kickboks kampioene Germaine de ...

Amanda Nunes: ”Ik weet voor 200% zeker dat ik Rousey ga verslaan.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Woensdag werd bekend gemaakt dat ...

UFC Vancouver resultaten: vanZant trapt Rawlings KO met “Flying Highkick”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto:MMAJunkie Paige VanZant had veel ...

Schorsing Kelvin Gastelum alleen van kracht in New York

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Kelvin Gastelum heeft voor de ...