Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Op 10 September zal Alistair Overeem geschiedenis proberen te schrijven met zijn titelgevecht tegen Stipe Miocic in de Quicken Loans Arena in Cleveland, Ohio. Bekijk hier Line-up, uitzendtijden en zenders.


Alistair Overeem (41-14-0, 1NC) krijgt de mogelijkheid om geschiedenis te schrijven, de voormalig K-1, Strikeforce en Dream kampioen zal bij een overwinning niet alleen de eerste Nederlandse UFC kampioen zijn (in het hedendaagse MMA), maar ook de meest onderscheiden vechtsporter aller tijden. Overeem staat op dit moment op de derde plek in de Heavyweight divisie en heeft een “winstreak” van vier partijen. Zijn vorige partij heeft hij gewonnen van Andrei Arlovski tijdens UFC Rotterdam.

De huidige kampioen Stipe Miocic (15-2-0) zal zijn titel verdedigen in zijn woonplaats Cleveland. Miocic is kampioen geworden na het verslaan van Fabricio Werdum (KO) tijdens UFC 198: Werdum vs Miocic op 14 mei 2016. Miocic heeft op dit moment een “winstreak” van drie en zal voor het eerst zijn titel verdedigen.

Co-Main event:

Het Co-Main event zal verzorgt worden door Fabricio Werdum en Travis Browne.
Fabricio Werdum (20-6-1) heeft in zijn laatste wedstrijd de Heavyweight titel verloren aan Miocic. Die wedstrijd zorgde ervoor dat zijn winstreak van zes werd verbroken. Werdum staat op dit moment op de eerste plek in het klassement onder de huidige kampioen Miocic en zal na een overwinning op Travis Brown opnieuw een poging willen wagen om zijn titel terug te pakken.

Travis Browne (18-4-1) staat op dit moment op de 7e plek in de Heavyweight divisie en heeft van zijn laatste zeven wedstrijden er vier gewonnen. In zijn laatste wedstrijd verloor Browne van de voormalig Heavyweight kampioen Cain Velasquez door middel van een TKO tijdens UFC 200.
Browne hoopt met een overwinning op Werdum een grote sprong te maken in het klassement en zich uiteindelijk te richten op de titel.

CM Punk 

Los van het Main- en Co-Main event, zal ook vijfvoudig WWE kampioen CM Punk zijn mixed martial arts debuut maken. CM Punk tekende in 2014 een contract bij de UFC, maar kon wegens blessureleed zijn debuut niet maken. Aanstaande zaterdag neemt hij het op tegen Mickey Gall, die door UFC president Dana White zelf gescout is tijdens een aflevering van Dana White: Lookin’ for a fight.

Live in de bioscoop

Als eerder aangegeven geeft Fox Sports in samenwerking met Vue Cinema’s de echte fans de mogelijkheid om UFC 203: Miocic vs Overeem live te zien in de bioscoop! Klik hier voor de locatie, tickets, het programma en de kortingscode.

Volledige card, uitzendtijden en zenders*:

Early Preliminary Card ( 1:00 u op UFC Fightpass)

– Drew Dober vs. Jason Gonzalez
– Yancy Medeiros vs. Sean Spencer

Preliminary Card (2:00 u op UFC Fightpass)

– CB Dollaway vs. Francimar Barroso
– Nik Lentz vs. Michael McBride
– Caio Magalhães vs. Brad Tavares
– Jessica Eye vs. Bethe Correia

Main Card ( 4:00u op FOX Sports 2/ FOX Sports 4 NL commentaar)
– Jéssica Andrade vs. Joanne Calderwood
– Urijah Faber vs. Jimmie Rivera
– CM Punk vs. Mickey Gall
– Fabrício Werdum vs. Travis Browne
– Stipe Miocic (c) vs. Alistair Overeem

*De uitzendtijden en zenders zijn onder voorbehoud.

Benieuwd naar de analyse van Bas Rutten over Miocic vs Overeem?
Bekijk hem hier:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 204: Official Weigh-in

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Er zal nog één media ...

UFC 212 Aldo vs. Holloway Recap

Max Holloway levert zijn interim titel in en neemt de echte titel mee naar ...

Nederlanders in de UFC: Wanneer moeten ze weer vechten?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De Nederlandse UFC atleten zijn ...

UFC 221 Free Fight: Chris Weidman vs. Yoel Romero

Yoel Romero krijgt aankomend weekend voor de tweede keer de kans om de UFC ...