Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Zaterdag 24 september zal Cristiane “Cyborg” Justino de octagon delen met Lina Lansberg tijdens UFC Brasilia in het Ginásio Nilson Nelson in Brasilia, Brazilië. Bekijk hier de line-up, uitzendtijden en zenders.

Main event

Cristiane “Cyborg” Justino (16-1-0, 1NC) wordt gezien als één van de meest gevaarlijke vrouwelijke MMA atleten in de wereld. Justino is sinds haar eerste wedstrijd in 2005 ongeslagen en heeft van haar 16 overwinningen er maar twee niet gewonnen op (T)KO. Vijf van haar laatste zes wedstrijden hebben zijn niet eens tot de tweede ronde gegaan. Justino wordt vaak in één zin genoemd met voormalig bantamweight kampioen Ronda Rousey, maar wegens het verschil in gewicht is deze wedstrijd nooit tot stand gekomen. 
Lina “Elbow Princess” Lansberg (6-1-0) heeft na het verliezen van haar eerste wedstrijd zes wedstrijden achtereenvolgend gewonnen. Er staat een gigantische druk op haar schouders, gezien zij in haar UFC debuut direct het main event zal verzorgen met alle media verantwoordelijkheden die daarbij horen. Haar tegenstander zal ook meteen één van de meest gevaarlijke zijn op de wereld dus zal het voor Lansberg ook een kwestie zijn haar “cool” te bewaren en niet duizelig te worden van de PR achtbaan van de UFC. 

Co-Main event

Tijdens het Co-Main event zien wij voormalig Bantamweight kampioen Renan Barão (35-4-0, 1NC) terug komen in de Octagon op Featherweight. Barão heeft sinds het verliezen van zijn titel, twee van zijn drie laatste wedstrijden verloren. Zijn laatste overwinning was tegen Mitch Magnon, die hij in de 3e ronde (3:53) stopte met een submission (arm-triangle choke) tijdens UFC Fight Night: Machida vs. Dollaway. Barão zal deze wedstrijd moeten winnen om zich weer te kunen richten op een “title run”.

Tegenover Barão staat Phillipe Nover (12-6-1) die vier van zijn laatste vijf wedstrijden heeft gewonnen. Ook Nover staat niet in het klassement, maar zal met een overwinning op Barão een duidelijke boodschap hebben voor de rest van de divisie. Zijn laatste overwinning was tegen Yui Chul Nam, deze wedstrijd won Nover door middel van een split-decision tijdens UFC Fight Night: Edgar vs. Faber op 16 mei, 2015 in de Filipijnen.

Early Preliminary Card ( 1:00 u op UFC Fightpass)

– Glaico França vs. Gregor Gillespie
– Vicente Luque vs. Héctor Urbina
– Alan Patrick vs. Stevie RayPreliminary Card (2:00 u op UFC Fightpass)

– Erick Silva vs. Luan Chagas
– Jussier Formiga vs. Dustin Ortiz
– Rani Yahya vs. Michinori Tanaka
– Gilbert Burns vs. Michel PrazeresMain Card ( 4:00u op FOX Sports 2)

– Godofredo Pepey vs. Mike De La Torre
– Thiago Santos vs. Eric Spicely
– Francisco Trinaldo vs.Paul Felder
– Roy Nelson vs. Antônio Silva
– Renan Barão vs. Phillipe Nover
– Cristiane Justino vs. Lina Lansberg

*De uitzendtijden en zenders zijn onder voorbehoud. 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Gunnar Nelson vs Alan Jouban toegevoegd aan UFC Londen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Fight Night Londen heeft er een ...

Stefan Struve main event bij terugkeer van UFC naar Rotterdam

Stefan Struve zal het op 2 september bij UFC Rotterdam opnemen tegen Alexander Volkov. ...

UFC Fight Night 101 Melbourne Recap

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De Australiër Robert ‘The Reaper’ Whittaker ...

Anderson Silva

Anderson Silva: “Ik wil op UFC 212 tegen Nick Diaz vechten.”

Anderson Silva heeft grote plannen. Zo wil hij revanche nemen op Michael Bisping, en ...