Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aanstaande zaterdag is het tijd voor UFC Fight Night 94: Johnson vs. Poirier in de State Farm Arena in Hidalgo, Texas. In het main event zal een belangrijk gevecht in de Lightweight divisie plaatsvinden tussen Dustin Poirier en Michael Johnson.

Dustin Poirier #7 ziet er na zijn overstap naar Lightweight herboren uit met vier achtereenvolgende winstpartijen en hij zal snel richting de top willen gaan. Michael Johnson #10 daarentegen komt van 2 verliespartijen af waaronder de laatste aan de hand van Nate Diaz was, hij zal zich dus willen bewijzen in dit gevecht.

Om je alvast klaar te stomen voor het event heeft de UFC zoals gewoonlijk wat free fights klaar staan. Ditmaal zie je hoe Dustin Poirier het opneemt tegen Akira Corassani tijdens de TUF Nations Finale.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) Een blik vooraf op UFC 203

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Neem een blik vooraf op ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...

Cyborg vs Anderson voor de titel van de Randamie?

Het lijkt erop dat Cris Cyborg en Megan Anderson zullen vechten voor de vedergewicht ...