Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aanstaande zaterdag is het tijd voor UFC Fight Night 94: Johnson vs. Poirier in de State Farm Arena in Hidalgo, Texas. In het main event zal een belangrijk gevecht in de Lightweight divisie plaatsvinden tussen Dustin Poirier en Michael Johnson.

Dustin Poirier #7 ziet er na zijn overstap naar Lightweight herboren uit met vier achtereenvolgende winstpartijen en hij zal snel richting de top willen gaan. Michael Johnson #10 daarentegen komt van 2 verliespartijen af waaronder de laatste aan de hand van Nate Diaz was, hij zal zich dus willen bewijzen in dit gevecht.

Om je alvast klaar te stomen voor het event heeft de UFC zoals gewoonlijk wat free fights klaar staan. Ditmaal zie je hoe Dustin Poirier het opneemt tegen Akira Corassani tijdens de TUF Nations Finale.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Alexa Grasso: Mexicaanse dreiging

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: MMA Fighting Alexa Grasso ...

UFC London Media Scrum: Thales Leites vs Gegard Mousasi

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Londen – Tijdens de mediadag ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Stipe Miocic verdedigt op UFC 220 zijn titel tegen Francis Ngannou en kersverse onbetwiste ...

Dana White: “Conor McGregor zal misschien nooit meer vechten.”

Conor McGregor laat weer eens van zich horen. Er wordt gespeculeerd dat McGregor een ...