Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Djamil Chan zal aanstaande vrijdag voor de tweede keer de Bellator kooi betreden, ditmaal tegenover Derek Campos in de opener van de main card. Hoewel Campos een stap omhoog in competitie is maakt Chan zich daar niet druk om en wil hij KO records neer gaan zetten in de organisatie.

Chan heeft zeven achtereenvolgende winstpartijen op zijn naam staan waarvan vijf in de eerste ronde en zal die trend willen blijven door zetten. Na het spectaculaire debuut van Djamil Chan bij Bellator, waarin hij met een enkele rechterhoek zijn tegenstander Richard Patishnock bewusteloos wist te slaan, is de 26-jarige Rotterdammer hard op de weg naar de top. Djamil geeft aan hiervoor gebouwd te zijn en wil de fans van Bellator laten weten wie Djamil Chan is. Met een winst over Campos is dat precies wat er gaat gebeuren en maakt hij kans om snel richting de top van de divisie te gaan.

EPIC MMA kreeg de tijd om een aantal vragen te stellen aan de jonge Bellator prospect.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

De eerste aflevering van MVP 24/7: Michael “Venom” Page

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bekijk hier de eerste aflevering ...

UFC 212 Embedded: Vlog Series – Episode 5

Een nieuwe aflevering van UFC 212 Embedded met onder andere José Aldo, Max Holloway, ...

Bellator 174 Coenen vs. Budd Recap

Julia Budd verslaat Marloes Coenen voor de Bellator vedergewicht titel. De Nederlander kondigt hierop ...

(Video) Bellator 152 winnaar Alessio Sakara’s Post Fight Interview.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Na een succesvol Europees debuut ...