Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Dustin Poirier zal aanstaande zaterdag proberen zijn win-streak te behouden als hij het opneemt tegen Michael Johnson tijdens UFC Fight Night 94: Poirier vs. Johnson. ‘The Diamond’ beschouwd zichzelf als een moderne gladiator en heeft na zijn terugkeer naar Lightweight een indrukwekkende streak opgebouwd.


Na een verlies tegen Featherweight kampioen, Conor McGregor besloot Poirier terug te keren naar Lightweight. Het bleek een hele goede stap te zijn want in zijn eerste uiting op dat gewicht zag hij er erg scherp uit en won hij via (T)KO in de eerste ronde van Diego Ferreira. Poirier stond twee maanden daarna alweer in de octagon tegenover Yancy Medeiros en wist ook deze keer te winnen met een (T)KO in de eerste ronde. Na een unanimous decision over Joe Duffy en nog een (T)KO in de eerste ronde over Bobby Green is hij nu aangekomen bij Michael Johnson.

‘The Diamond’ werkt aan zijn boksen en zal de partij vroegtijdig willen beëindigen. Hij geloofd niet dat deze partij naar de jury zal gaan en heeft naar eigen zeggen genoeg tools om de partij te winnen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Waarom is het gevecht tussen Johnny Hendricks en Tyron Woodley geschrapt?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Johnny Hendricks VS. Tyron Woodley ...

Renan Barão is weer hongerig om te vechten

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aankomend weekend strijkt de UFC ...

Alvarez: ”Ik win via een submission in de 2e of 3e ronde.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Eddie Alvarez zal zijn UFC ...

Joe Silva, ‘Matchmaker’ en boegbeeld gaat de UFC verlaten eind 2016.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC ‘Matchmaker’ van de hogere ...