Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Dustin Poirier zal aanstaande zaterdag proberen zijn win-streak te behouden als hij het opneemt tegen Michael Johnson tijdens UFC Fight Night 94: Poirier vs. Johnson. ‘The Diamond’ beschouwd zichzelf als een moderne gladiator en heeft na zijn terugkeer naar Lightweight een indrukwekkende streak opgebouwd.


Na een verlies tegen Featherweight kampioen, Conor McGregor besloot Poirier terug te keren naar Lightweight. Het bleek een hele goede stap te zijn want in zijn eerste uiting op dat gewicht zag hij er erg scherp uit en won hij via (T)KO in de eerste ronde van Diego Ferreira. Poirier stond twee maanden daarna alweer in de octagon tegenover Yancy Medeiros en wist ook deze keer te winnen met een (T)KO in de eerste ronde. Na een unanimous decision over Joe Duffy en nog een (T)KO in de eerste ronde over Bobby Green is hij nu aangekomen bij Michael Johnson.

‘The Diamond’ werkt aan zijn boksen en zal de partij vroegtijdig willen beëindigen. Hij geloofd niet dat deze partij naar de jury zal gaan en heeft naar eigen zeggen genoeg tools om de partij te winnen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Kaartverkoop UFC 204 in Manchester start vrijdag

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De nieuw bekroonde UFC-kampioen Michael ...

American Top Team met acht atleten sterk vertegenwoordigt op UFC 211

Met acht actieve vechters op UFC 211 is American Top Team hoofdleverancier. De helft ...

Michelle Waterson vs Rose Namajunas op Fight Night Kansas City

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: Fox Sports  Artem Lobov ...

Fight Night Fortaleza Free Fight: Belfort vs. Rockhold

Vitor Belfort hoopt zijn negatieve reeks te doorbreken tegen Kelvin Gastelum op UFC Fight ...