Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Neem een blik vooraf op het main event en het co-main event van UFC 203, waar Alistair Overeem het zal opnemen in een titelgevecht tegen de huidige kampioen Stipe Miocic en waar Fabricio Werdum en Travis Brown zich zullen proberen te wreken voor hun afgelopen nederlagen.


Het evenement zal plaatsvinden in het Quicken Loans Arena in Cleveland, de geboorteplaats van de regerende Stipe Miocic. Het zal de eerste keer zijn dat hij z’n titel, waarvan hij Fabricio Werdum beroofde tijdens UFC 198, zal proberen te verdedigen. En als er al iemand is die hem daarvan kan weerhouden is dat Alistair Overeem, die na een reeks overtuigende overwinningen zijn collectie kampioenschapsriemen zal proberen uit te breiden.

In het co-main event neemt Fabricio Werdum het op tegen Travis Browne. Beide vechters hebben hun laatste partijen verloren en zullen zich proberen te herstellen, dus verwacht dat ze alles zullen geven. Maak je klaar voor de twee oorlogen tussen de vier zwaargewichten van aanstaande zaterdag, wanneer de hel losbreekt. 


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 206 Free Fight: Matt Brown vs Erick Silva

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Matt ‘The Immortal’ Brown stond ...

UFC 212 Embedded: Vlog Series – Episode 3

Een nieuwe aflevering van UFC 212 Embedded met onder andere José Aldo, Max Holloway, ...

Jussier Formiga

Jussier Formiga: “Ik kan Demetrious Johnson verslaan.”

Jussier Formiga vecht vannacht op UFC Fight Night Fortaleza tegen Ray Borg. Als hij ...

UFN 99 Belfast & UFN 100 Sao Paulo recap

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Afgelopen weekend was het stacked ...