Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Neem een blik vooraf op het main event en het co-main event van UFC 203, waar Alistair Overeem het zal opnemen in een titelgevecht tegen de huidige kampioen Stipe Miocic en waar Fabricio Werdum en Travis Brown zich zullen proberen te wreken voor hun afgelopen nederlagen.


Het evenement zal plaatsvinden in het Quicken Loans Arena in Cleveland, de geboorteplaats van de regerende Stipe Miocic. Het zal de eerste keer zijn dat hij z’n titel, waarvan hij Fabricio Werdum beroofde tijdens UFC 198, zal proberen te verdedigen. En als er al iemand is die hem daarvan kan weerhouden is dat Alistair Overeem, die na een reeks overtuigende overwinningen zijn collectie kampioenschapsriemen zal proberen uit te breiden.

In het co-main event neemt Fabricio Werdum het op tegen Travis Browne. Beide vechters hebben hun laatste partijen verloren en zullen zich proberen te herstellen, dus verwacht dat ze alles zullen geven. Maak je klaar voor de twee oorlogen tussen de vier zwaargewichten van aanstaande zaterdag, wanneer de hel losbreekt. 


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC Fight Night 110 Free Fight: Mark Hunt vs. Roy Nelson

Mark Hunt zal voor eigen publiek de octagon instappen met Derrick Lewis. Bekijk hier ...

Stefan Struve heeft al een nieuwe tegenstander in zijn vizier.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Na zijn submission winst, zijn ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Vitor Belfort zal zijn laatste partij in de UFC-octagon vechten tegen Nate Marquardt in ...