Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Neem een blik vooraf op het main event en het co-main event van UFC 203, waar Alistair Overeem het zal opnemen in een titelgevecht tegen de huidige kampioen Stipe Miocic en waar Fabricio Werdum en Travis Brown zich zullen proberen te wreken voor hun afgelopen nederlagen.


Het evenement zal plaatsvinden in het Quicken Loans Arena in Cleveland, de geboorteplaats van de regerende Stipe Miocic. Het zal de eerste keer zijn dat hij z’n titel, waarvan hij Fabricio Werdum beroofde tijdens UFC 198, zal proberen te verdedigen. En als er al iemand is die hem daarvan kan weerhouden is dat Alistair Overeem, die na een reeks overtuigende overwinningen zijn collectie kampioenschapsriemen zal proberen uit te breiden.

In het co-main event neemt Fabricio Werdum het op tegen Travis Browne. Beide vechters hebben hun laatste partijen verloren en zullen zich proberen te herstellen, dus verwacht dat ze alles zullen geven. Maak je klaar voor de twee oorlogen tussen de vier zwaargewichten van aanstaande zaterdag, wanneer de hel losbreekt. 


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC Winnipeg Free Fight: Josh Koscheck vs. Robbie Lawler

In deze editie van UFC Free Fight zien we de confrontatie tussen Josh Koscheck vs. ...

Neil Magny

Neil Magny: “Ik ben klaar voor alles wat Condit voor me in petto heeft.”

Kan Neil Magny de teleurstellende nederlaag tegen RDA achter zich laten en Carlos Condit ...

Frankie Edgar: “Hij heeft een echt vechtershart.”

Frankie Edgar kon afwachten op zijn titelgevecht met Max Holloway, maar koos er uiteindelijk ...

Alvarez: ”Ik win via een submission in de 2e of 3e ronde.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Eddie Alvarez zal zijn UFC ...