Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Neem een blik vooraf op het main event en het co-main event van UFC 203, waar Alistair Overeem het zal opnemen in een titelgevecht tegen de huidige kampioen Stipe Miocic en waar Fabricio Werdum en Travis Brown zich zullen proberen te wreken voor hun afgelopen nederlagen.


Het evenement zal plaatsvinden in het Quicken Loans Arena in Cleveland, de geboorteplaats van de regerende Stipe Miocic. Het zal de eerste keer zijn dat hij z’n titel, waarvan hij Fabricio Werdum beroofde tijdens UFC 198, zal proberen te verdedigen. En als er al iemand is die hem daarvan kan weerhouden is dat Alistair Overeem, die na een reeks overtuigende overwinningen zijn collectie kampioenschapsriemen zal proberen uit te breiden.

In het co-main event neemt Fabricio Werdum het op tegen Travis Browne. Beide vechters hebben hun laatste partijen verloren en zullen zich proberen te herstellen, dus verwacht dat ze alles zullen geven. Maak je klaar voor de twee oorlogen tussen de vier zwaargewichten van aanstaande zaterdag, wanneer de hel losbreekt. 


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) Deel 4 van: The Evolution of Punk: Cult of Personality

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In december 2014 kondigde voormalig ...

(Video) Bellator 152: Denise Kielholtz “Het vlammetje is weer helemaal aan”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Zaterdag is het dan eindelijk ...

UFC 211 Free Fight: Miocic vs. Overeem

Vier maanden nadat Stipe Miocic zijn titel won stapte hij in zijn hometown Cleveland ...

UFC 199 Rockhold vs. Bisping Recap : Stuk voor stuk fantastische gevechten in Inglewood.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT- Gisteren nacht was in Californië het vijftiende ...