Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Manhoef trok in zijn titelgevecht verrassend genoeg aan het kortste eind van een split decision tegen kampioen Rafael Carvalho. Er waren weinig mensen eens met het besluit en commentatoren Jimmy Smith en Sean Grande waren er helemaal niet over te spreken. De boodschap die Manhoef in dit interview achterlaat is duidelijk, I WANT MY BELT.”


Veel mensen beschouwen ‘No Mercy’ de ongekroonde kampioen en zo ziet de Nederlandse KO specialist het zelf ook. Hoewel hij deze partij verloren had op de scorekaarten ziet hij dit ook als iets wat een kampioen achter zich moet laten en dat hij zich moet focussen op een rematch. Manhoef geeft aan te beginnen aan zijn volgende trainingskamp en zal er alles aan doen om die rematch te krijgen.

Melvin heeft het erg druk gehad met het openen van zijn nieuwe Gym in Hoofddorp en is daarnaast ook erg druk met het voorbereiden van Djamil Chan in aanloop naar zijn aankomende partij tegen Derek Campos tijdens Bellator 161. Alsnog heeft Manhoef even de tijd genomen om een aantal vragen te beantwoorden. Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Weekly Fight Announcements: Bellator

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...

(Video) UFC 197 Countdown

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 197 Countdown neemt een ...

(Video) Fight Night Mexico City Free Fight: Rafael Dos Anjos vs Nate Diaz

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Na een aantal weken geen ...