Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Manhoef trok in zijn titelgevecht verrassend genoeg aan het kortste eind van een split decision tegen kampioen Rafael Carvalho. Er waren weinig mensen eens met het besluit en commentatoren Jimmy Smith en Sean Grande waren er helemaal niet over te spreken. De boodschap die Manhoef in dit interview achterlaat is duidelijk, I WANT MY BELT.”


Veel mensen beschouwen ‘No Mercy’ de ongekroonde kampioen en zo ziet de Nederlandse KO specialist het zelf ook. Hoewel hij deze partij verloren had op de scorekaarten ziet hij dit ook als iets wat een kampioen achter zich moet laten en dat hij zich moet focussen op een rematch. Manhoef geeft aan te beginnen aan zijn volgende trainingskamp en zal er alles aan doen om die rematch te krijgen.

Melvin heeft het erg druk gehad met het openen van zijn nieuwe Gym in Hoofddorp en is daarnaast ook erg druk met het voorbereiden van Djamil Chan in aanloop naar zijn aankomende partij tegen Derek Campos tijdens Bellator 161. Alsnog heeft Manhoef even de tijd genomen om een aantal vragen te beantwoorden. Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 212 Embedded: Vlog Series – Episode 5

Een nieuwe aflevering van UFC 212 Embedded met onder andere José Aldo, Max Holloway, ...

Daniel Cormier: “Ik geloof dat we weer tegen elkaar zullen vechten.”

Voor het eerst sinds zijn verloren titelgevecht met Jon Jons spreekt Daniel Cormier zich ...

Weekly Fight Announcements: Bellator

Kevin Ferguson Jr. zal zijn opwachting maken op Bellator 179 integen D.J. Griffin.