Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Afgelopen weekend sloten Michael Johnson en Dustin Poirier UFC Fight Night 94 af als main-event in het State Farm Arena te Texas, Amerika. Na verlies partijen tegen Beneil Dariush en Nate Diaz wist ‘The Menace’ Johnson eindelijk weer een overwinning toe te voegen aan zijn cv. De Amerikaan versloeg Poirier met een knock out in 1.35 min. Echter, was het niet zijn knock out die de aandacht trok, maar zijn gedrag na zijn gewonnen partij.


Johnson geeft aan dat hij zijn emoties te veel heeft laten lopen na zijn overwinning over Poirier. De Blackzilians atleet stapte de octogon in met twee verlies partijen achter elkaar, en was bang dat nog een verlies zijn plek in de UFC in gevaar zou brengen. ‘The Menace’ heeft met Joe Lauzon, Tony Ferguson en Edson Barbosa een paar indrukwekkende overwinningen op zijn cv staan, en liet zaterdag zien dat hij nog lang niet klaar is in de UFC. Terwijl ‘The Diamond’ ten aanval trok, counterde Johnson effectief met rechts waardoor Poirier naar de grond ging. Eenmaal op de grond trok de Blackzilian de overwinning naar zich toe met een ground and pound. Op het moment dat de officials Poirier hielpen liep Johnson terug om de verslagen Poirier te bespotten. Johnson hees zijn armen in de lucht voor ‘The Diamond’ en liet een aantal keren ”Fuck you man!” uit zijn mond komen, waarna hij tot de orde geroepen werd door de scheidsrechter. Verder liep Johnson rond in de octogon en maakte hij het geld gebaar. Na mate de adrenaline zijn lichaam verliet, kreeg hij spijt van zijn gedrag.

”Ik was een ongeruste man. Ik vocht met mijn rug tegen de muur, en moest hier dominant winnen. Dat is gelukt dus ik ben heel tevreden. Mijn petje gaat af voor Dustin, en ik hoop dat hij goed herstelt. Ik zal zo nog op tv mijn excuses aanbieden aan Dustin voor mijn gedrag, maar ik ben de hele week al emotioneel dus nogmaals mijn excuses aan Dustin.”

Poirier was de vechter die de octogon binnen kwam met momentum nadat ‘The Diamond’ sinds zijn verlies tegen Conor McGregor in 2014 op featherweight niet meer verloor. Poirier was bezig aan een sterke reeks met vier overwinningen achter elkaar tegen Carlos Diego Ferreira, Yancy Medeiros, Joseph Duffy en Bobby Green. Johnson vindt dat hij na zijn overwinning op Poirier daarom weer meedoet om de titel plaatsen.

”De ranking stelt niks voor. De enige plekken die er toe doen zijn de kampioen en de eerste plek. Ik heb al twee vechters verslagen uit de top 5, dus ik denk dat ik in de top hoor van de divisie. Als er niemand klaar is voor een titel gevecht dan wil ik wel met iemand vechten, waarna de winnaar voor de titel mag vechten.”


Na het zien van de salarissen van Conor McGregor en Nate Diaz is Johnson ook gaan kijken naar zijn eigen bankrekening.


”Ik wil de beste van de beste in deze divisie en de jongens die in de top staan. Ik wil groot geld verdienen nu. Diaz en McGregor hebben veel geld verdiend, en dat wil ik ook.”

Backstage interview van Michael Johnson:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Jussier Formiga

Jussier Formiga: “Ik kan Demetrious Johnson verslaan.”

Jussier Formiga vecht vannacht op UFC Fight Night Fortaleza tegen Ray Borg. Als hij ...

(Video) UFC Fight Night Brasilia: Weigh-ins

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Zaterdag 24 september zal Cristiane ...

UFC 207: Nunes vs. Rousey: Line-up, uitzendtijden en zenders

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Morgennacht zien wij hoe Amanda ...

(DOCUMENTAIRE) THE REEM SEIZOEN 4 – AFLEVERING 5

Een brand new The Reem S4 aflevering. Deze aflevering staat volledig in het teken ...