Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Afgelopen nacht stond de persconferentie van UFC 205 op het programma. Het podium werd naast UFC-President Dana White opgevuld door de UFC-sterren die gaan strijden in Madison Square Garden. Frankie Edgar, Donald Cerrone, Kelvin Gastelum, Yoel Romero, Chris Weidman, Jeremy Stephens, Tyron Woodley, Stephen Thompson, Joanna Jedrzejczyk, Karolina Kowalkiewicz en Eddie Alvarez werden alle gedegradeerd tot toeschouwer van de Conor McGregor show.Zoals verwacht ging de meeste aandacht naar het main-event van UFC 205 Alvarez vs McGregor. Yoel Romero en Kelvin Gastelum kregen zelfs geen vragen van de aanwezige journalisten. New Yorker Chris Weidman, Poolse kampioen Joanna Jedrzejczyk en Frankie Edgar werden luidt toegejuicht door de aanwezige fans in Madison Square Garden. UFC Welterweight kampioen Tyron Woodley en UFC Lightweight kampioen Eddie Alvarez werden uitgefloten. Merendeel van de vragen werden gesteld aan de welbespraakte Ier. Zo kreeg ‘The Notorious’ de vraag wat Mystic Mac zal voorspellen.

”Weet je, ik heb niks tegen Eddie…”, begint Conor. ”Uitkijken.”, roept Alvarez tussendoor. ”… en anders, en anders? Wat wil je doen? Hè wat wil je doen vanaf daar. Houd je f*cking mond. Ik ben de baas in New York. Ik ben de baas in deze hele stad, en Mystic Mac voorspelt dat ik jou knock out krijg in de eerste rond.”, vervolgt McGregor.

Ariel Herlwani vroeg wat McGregor van plan was als hij de UFC Lightweight titel wint op 12 november. Dana White gaf eerder aan dat ‘The Notorious’ bij winst één titel moet opgeven.

”Ik leg er één om mijn ene schouder, en leg de ander om mijn andere schouder. Daarna hebben ze een f*cking leger nodig om die titels van mij af te pakken.”

Donald Cerrone botste eerder al eens op een persconferentie met McGregor, en werd gevraagd hoe hij nu naar de McGregor show kijkt.

”Oh man dit is New York City ik heb zoveel zin om hier te vechten, maar ik zit nu gewoon lekker achterover en luister naar deze joker. Het is wat het is.”, aldus ‘Cowboy’. ”Weer een jaloerse, bittere vechter die blut is. Blijkbaar zit het er vol mee. Ik heb niks dan liefde voor iedereen hier. Het is alleen maar bitterheid, negativiteit en haat naar mij omdat ik doe wat ik doe en door wat ik verdien. Dat is het enige.”, aldus McGregor.

Jeremy Stephens probeerde zijn naam naar voren te krijgen door McGregor uit te dagen, maar kwam er snel achter dat ‘The Notorious’ nog een niveautje te hoog ligt als het gaat om praten en werd snel op zijn plaats gezet.

”Wie de f*ck is die jongen, Wie de f*ck is dat? Oh my god, wie de f*ck is dat haha.”

Hier een overzicht val alle uitspraken van Conor McGregor tijdens de UFC 205 personferentie


UFC 205 New York Madison Square Garden line-up

– Eddie Alvarez vs Conor McGregor         
– Tyron Woodley vs Stephen Thompson  
– Joanna Jedrzejczyk vs Kowalkiewicz       
– Chris Weidman vs Yoel Romero   
– Khabib Nurmagomedov vs Michael Johnson
– Frankie Edgar vs Jeremy Stephens
– Donald Cerrone vs Kelvin Gastelum
– Miesha Tate vs Raquel Pennington     
– Rashad Evans vs Tim Kennedy
– Thiago Alves vs Jim Miller
– Rafael Natal vs Tim Boetsch
– Liz Carmouche vs Katlyn Chookagain
– Bilal Muhammed vs Lyman Good         
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 202: Pre-fight Press Conference

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bekijk hier de pre-fight persconferentie ...

Lewis reageert op Browne’s huiselijk geweld beschuldigingen in octagon interview

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Derrick ‘The Black Beast’ Lewis versloeg ...

UFC Vancouver: Maia vs Condit: Post-fight Press Conference

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Na afloop van UFC Vancouver: ...