Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.UFC 203 in Cleveland stond niet alleen in het teken van de zwaargewichten Stipe Miocic en Alistair Overeem, maar ook van het debuut van de voormalige WWE-superster CM Punk. Na 1,5 jaar trainen stapte hij met welgeteld 0 professionele partijen in de octagon met Mickey Gall. Al snel bleek het een mislukt experiment, en CM Punk verloor door middel van een submission. Gall sprak in zijn octagon interview met Joe Rogan duidelijke taal jegens ‘Super Sage’.

”Ik weet al iemand waar ik tegen wil vechten. Het gevecht dat iedereen wil zien. Ik wil Super Sage Northcutt. Ik vind hem saai en ik wil zijn spikes uit zijn haar slaan.”

Populaire MMA-journalist Ariel Helwani belde Northcutt op tijdens zijn podcast; The MMA Hour om te vragen wat zijn mening is over Gall, en wat de stand van zaken zijn voor een toekomstig gevecht. ‘Super Sage’ liet weten dat hij niet onder de indruk is van zowel Micky Gall als zijn twee tegenstanders in de UFC. Gezien CM Punk en Mike Jackson beide nog geen professioneel MMA-gevecht onder hun gordel hadden.


”Ik zie het meer als Micky die gaat vechten tegen twee mensen die nog geen ervaring hadden. Twee tegenstanders tegen de veertig aan. Het was alsof hij vocht tegen een vader die een beetje getraind heeft om te vechten. Als je er zo naar kijkt was het wel interessant. Ik vond het wel awesome dat CM Punk de octagon instapte om te vechten. Toont aan dat hij wel ballen heeft. Dat het uiteindelijk zo eindigt hadden we allemaal wel zien aankomen denk ik.”

Northcutt zei dat hij zich niet beledigd voelt door Gall na zijn opmerkingen over zijn haar.

”Toen ik hem zag in zijn gevecht en kijkend naar zijn foto’s heeft hij hetzelfde haar als ik alleen gebruikt hij geen gel. Ik denk dat hij maar eens gel moet aanschaffen en zijn haren moet doen de volgende keer.”

‘Super Sage’ was niet te spreken over het taalgebruik die Gall gebruikten. Northcutt snapt dat je aandacht wil trekken maar niet moet vergeten dat er ook families, moeders, vaders en kleine kinderen meekijken.

Northcutt vecht zelf in de lightweight divisie maar hij is bereidt om Gall te treffen in zijn eigen welterweight divisie. ‘Super Sage’ gaf aan dat hij altijd moeite heeft met het halen van zijn gewicht in de lightweight divisie dus vind hij het niet erg om te vechten op 170. Northcutt leed zijn enige verlies wel op 170, maar hij was op dat moment fysiek niet 100% , en vocht met een infectie in zijn keel. Sage geeft aan dat UFC 205 te vroeg komt, maar dat hij wel kan vechten in december.

”Het enige dat ik nu kan zeggen is, dat ik beter ben in grappling en dat ik beter op de voet kan vechten. Het maakt mij niet uit waar het gevecht heen gaat. Als ik op de voet wil vechten dan sla ik hem knock out, en als ik naar de grond wil dan win ik met een submission. Ik geloof dat ik dat kan.”

Het hele interview van Ariel Helwani met Sage Northcutt:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Daniel Cormier: “Ik zou zo snel KO gaan in een bokspartij met Anthony Joshua.”

MMA vs. Boksen begint de laatste tijd echt een hype te worden. Echter, blijft ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Vitor Belfort zal zijn laatste partij in de UFC-octagon vechten tegen Nate Marquardt in ...

UFN 75 Recap (2/3): Co-Main Event eindigt in Upset

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In het Co-Main Event van ...