Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Op 10 september werd het titelgevecht van Alistair Overeem tegen UFC-kampioen Stipe Miocic vertoond op het witte doek. Vanuit alle hoeken van het land kwamen vrienden, familie, kennissen en fans van de Nederlandse prijsvechter naar de bioscoop in Amersfoort om hem gezamenlijk aan te moedigen.

Kon je er niet bij zijn? Geen enkel probleem. Wij waren erbij om verslag te doen. Check hieronder de video, met daarin ondermeer de voorspellingen en de reacties van de aanwezigen, inclusief een interview met niemand minder dan Bellator-atleet Melvin Manhoef.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Vlog) UFC 207 Embedded – Episode 3

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 206 Embedded is een ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...

UFC 215 Countdown Johnson vs. Borg

Start je fight week goed met de UFC 215 Countdown met Demetrious Johnson, Ray ...