Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Voordat de atleten van UFC 203 zaterdag hun slag slaan in de kooi, laten ze nog even ter promotie van de gevechten hun beste technieken zien tijdens de open workouts. Bekijk hier de highlights en aanschouw hoe onder andere Stipe Miocic, Alistair Overeem, CM Punk een show opvoeren voor de fans. 

UFC 203 zal aanstaande zaterdag plaatsvinden in Cleveland, Ohio — de woonplaats van de nieuw bekroonde zwaargewichtkampioen Stipe Miocic, die voor het eerst zal proberen om zijn titel te verdedigen tegen Alistair Overeem. In het co-main event van de avond zal Fabricio Werdum zich proberen te wreken voor zijn vorige verlies en het opnemen tegen Travis Browne in een cruciaal 265-pond gevecht. Bovendien zal voormalig WWE-kampioen CM Punk eindelijk zijn langverwachte debuut maken tegen de opkomende Mickey Gall. 10 september, live op FOX Sports NL 2.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Who`s Next ?!? UFC on Fox 18: Johnson vs. Bader

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC on Fox 18: Johnson ...

UFC 212 Embedded: Vlog Series – Episode 2

De tweede aflevering van UFC 212: Embedded staat ook weer online! Volg Jose Aldo, ...

UFC 194 Aldo vs. McGregor PPV Recap : Langzaam opgang komende PPV kent een spectaculair einde.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.  MAASTRICHT – Afgelopen nacht was ...

Chris Weidman schaamt zich voor Bisping’s gedrag na UFC 204

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Michael ‘The Count’ Bisping versloeg ...