Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Voordat de atleten van UFC 203 zaterdag hun slag slaan in de kooi, laten ze nog even ter promotie van de gevechten hun beste technieken zien tijdens de open workouts. Bekijk hier de highlights en aanschouw hoe onder andere Stipe Miocic, Alistair Overeem, CM Punk een show opvoeren voor de fans. 

UFC 203 zal aanstaande zaterdag plaatsvinden in Cleveland, Ohio — de woonplaats van de nieuw bekroonde zwaargewichtkampioen Stipe Miocic, die voor het eerst zal proberen om zijn titel te verdedigen tegen Alistair Overeem. In het co-main event van de avond zal Fabricio Werdum zich proberen te wreken voor zijn vorige verlies en het opnemen tegen Travis Browne in een cruciaal 265-pond gevecht. Bovendien zal voormalig WWE-kampioen CM Punk eindelijk zijn langverwachte debuut maken tegen de opkomende Mickey Gall. 10 september, live op FOX Sports NL 2.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Alexander “The Mauler” Gustafsson spreekt uit over Reebok deal.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Het is nog maar een ...

UFC 210 Embedded: Vlog Series – Aflevering 1

Bekijk hier de eerste aflevering van UFC Embedded: UFC 210: Cormier vs Johnson

UFC 202 Embedded: Episode 5

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In aanloop naar UFC 202 ...

UFC Melbourne: Whittaker vs Brunson: Line-up, uitzendtijden en zenders

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Morgen zullen Robert Whittaker en ...