Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Voordat de atleten van UFC 203 zaterdag hun slag slaan in de kooi, laten ze nog even ter promotie van de gevechten hun beste technieken zien tijdens de open workouts. Bekijk hier de highlights en aanschouw hoe onder andere Stipe Miocic, Alistair Overeem, CM Punk een show opvoeren voor de fans. 

UFC 203 zal aanstaande zaterdag plaatsvinden in Cleveland, Ohio — de woonplaats van de nieuw bekroonde zwaargewichtkampioen Stipe Miocic, die voor het eerst zal proberen om zijn titel te verdedigen tegen Alistair Overeem. In het co-main event van de avond zal Fabricio Werdum zich proberen te wreken voor zijn vorige verlies en het opnemen tegen Travis Browne in een cruciaal 265-pond gevecht. Bovendien zal voormalig WWE-kampioen CM Punk eindelijk zijn langverwachte debuut maken tegen de opkomende Mickey Gall. 10 september, live op FOX Sports NL 2.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Bryan Caraway voelt zich bestolen “Ik zou voor de bantambelt moeten vechten”.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bryan Caraway staat momenteel vijfde ...

Anthony Johnson denkt aan heavyweight gevechten

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Anthony ‘Rumble’ Johnson was eigenlijk ...

Who’s Next ?!? UFC 200 Tate vs. Nunes

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In deze rubriek spelen we ...

Frankie Edgar: “Er is niemand die logischer klinkt dan ik”

Frankie Edgar wist de veelbelovende Yair Rodriguez af te stoppen en hint nu naar ...