Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

In de tweede aflevering van ‘UFC 203 Embedded’ neemt weltergewicht CM Punk een ijsbad in zijn luxe huis. Zwaargewicht Travis Browne traint buiten, terwijl zijn tegenstander Fabricio Werdum hard werkt in zijn sportschool en een bezoek neemt aan een oude bekende. Divisiekampioen Stipe Miocic besteedt zijn zondag aan het beoordelen van hot rods en uitdager Alistair Overeem wandelt in de hooggelegen Sandia Peak te Albuquerque, New Mexico.

UFC 203 Embedded is een vlog die iedereen de kans geeft om een exclusieve blik achter te schermen te nemen in de aanloop naar UFC 203, waar de twee zwaargewichten Stipe Miocic en Alistair Overeem zullen strijden om de titel. Het evenement vindt plaats op zaterdag 10 september en is live te volgen op FOX Sports NL 2.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Complete Line-Up UFN 87 in Rotterdam bekend !!!!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De UFC heeft op haar ...

(Vlog) UFC 205 Embedded — Episode 3

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 205 Embedded is een ...

Urijah Faber en Dominick Cruz begraven de strijdbijl

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Na dertien jaar als professionele MMA ...

Meet the Fighter: Cristiane "Cyborg" Justino.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In de terugkomende rubriek ‘Meet ...