Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

UFC 203 Embedded is een vlog die iedereen de kans geeft om een exclusieve blik achter te schermen te nemen in de aanloop naar UFC 203, waar de twee zwaargewichten Stipe Miocic en Alistair Overeem zullen strijden om de titel. Het evenement vindt plaats op zaterdag 10 september en is live te volgen op FOX Sports NL 2.


In deze aflevering neemt CM Punk een droog ijs bad en komt daar vervolgens warmer uit dan hij er in ging. De kampioen, Stipe Miocic gaat shoppen voor een pak waar zijn tegenstander Alistair Overeem aankomt op het vliegveld en een boodschap heeft voor Mickey Gall. Gall krijgt een telefoontje van Dana White en Urijah Faber heeft nog wat advies voor Punk.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Gokhan Saki: “Hopelijk kan ik in maart weer vechten.”

Gokhan Saki kan over drie weken weer beginnen met trainen en hoopt rond maart/april ...

Herleef UFC 202, maar dan in slowmotion

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Kun je ook geen genoeg ...

History is made: MMA eindelijk legaal in New York!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Het was een lange zit ...