Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Na zijn overwinning op Travis Browne tijdens UFC 203: Overeem vs. Miocic bevond Fabricio Werdum zich bijna weer in een gevecht, ditmaal met de coach Edmond Tarverdyan. De uitvoerende directeur van de Ohio Athletic Comission, Bernie Profato was niet geamuseerd maar besloot om beide partijen maar een waarschuwing te geven.


Na de partij kregen Werdum en Browne’s coach, Edmond Tarverdyan woorden, waarop Werdum een frontkick uitdeelde om naar eigen zeggen Tarverdyan op afstand te houden. Er brak bijna een gevecht uit maar de officials waren er op tijd bij om het te controleren. Hoewel Bernie Profato tijdens de early weigh-ins nog een boete van $500 dollar uitdeelde aan Alistair Overeem omdat hij te laat was koos hij er ditmaal voor om alleen een waarschuwing te geven.

“Als ik denk dat er iets mis kan gaan in de toekomst, zult u niet in staat zijn om de hoek te coachen. Als ik iets hoor van u, zal ik u geen licentie geven”, aldus Profato.

De partij verliep op tijden vreemd met een vingerblessure vanuit de kant van Browne die daar verrassend genoeg een time-out voor kreeg. Werdum kwam uit met een hard jumping side kick naar het hoofd van Browne en maakte in de loop van de partij nog wat cartwheel kicks om uiteindelijk de partij te winnen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC Fight Night 79 Main Card Recap : Een geslaagd eerste evenement in het land van Taekwondo.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Voor het eerst ...

UFC Rotterdam: Overeem vs Arlovski: De line-up tot nu toe!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. 8 mei is het dan ...

Meet the Fighter: Darrell ‘The Saint’ Horcher

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In de terugkomende rubriek ‘Meet ...