Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Het begint erop te lijken dat de gebroeders Fertitta en Dana White de UFC op het juiste moment hebben verkocht. De laatste tijd spreken steeds meer atleten hen onvrede uit over de grootste MMA-organisatie in de wereld. Drie maanden geleden nam WMG-IMG de UFC over voor 4 miljard dollar, en nu staan de werknemers aan de vooravond van een ontslag golf. MMA Fighting’s Ariel Helwani sprak met een UFC-official over de situatie.


Met elke grote zakelijke acquisitie komen grote veranderingen, en dinsdag kwam naar buiten wat de werknemers van de UFC te wachten staan. Volgens meerdere bronnen gaat de UFC een groot aantal werknemers ontslaan. Er wordt verwacht dat er tussen de 60-80 mensen zullen vertrekken.

Een UFC-official vertelde aan MMA Fighting dat ze al bezig zijn met het ontslaan van werknemers, maar stopte met zijn verhaal om niet meer prijs te even.

”Het is minder dan 15% van onze werknemers.”, aldus de UFC-official

De ontslaggolf komt drie maanden nadat WMG-IMG de UFC overnam voor 4 miljard dollar. Niet alleen het hoofdkantoor van de UFC in Las Vegas zal geraakt worden door de wijzigingen, maar ook de internationale afdelingen in Azië, Brazilië, Zuid-Amerika en Canada zullen gevolgen krijgen door de ontslaggolf. Volgens de bronnen gaat de ontslaggolf door de gehele organisatie en worden er ook bestuursambtenaren ontslagen.

MMAjunkie heeft wel de namen van enkele werknemers met een hoge functie naar buiten gebracht. Het gaat hier om Ken Berger (UFC executive VP and GM of Asia), Marshall Zelaznik (Chief Content Officer), Garry Cook (Chief Global Brand Officer), and Jamie Pollack (UFC Senior Vice President of Global Content). De aankomende ontslaggolf hangt al een tijdje rond op het hoofdkantoor in Las Vegas. Het moraal zou zeer laag zijn bij de werknemers, en sommige vergelijken de sfeer met die van een mortuarium.


Houd de pagina in de gaten voor informatie over de ontslaggolf in de UFC.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

McGregor wordt mogelijk gestript van featherweight titel door blessure Cormier

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Dana White heeft meerdere keren ...

John Lineker: ‘’Missen van gewicht zal geen effect hebben op mijn titel kans.’’

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Afgelopen nacht stond UFC Portland ...

Melendez en Barboza

Melendez en Barboza zijn bereid om op vedergewicht te vechten

Door de huidige toestand van de lichtgewicht divisie hebben twee grote jongens uit de ...