Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Het begint erop te lijken dat de gebroeders Fertitta en Dana White de UFC op het juiste moment hebben verkocht. De laatste tijd spreken steeds meer atleten hen onvrede uit over de grootste MMA-organisatie in de wereld. Drie maanden geleden nam WMG-IMG de UFC over voor 4 miljard dollar, en nu staan de werknemers aan de vooravond van een ontslag golf. MMA Fighting’s Ariel Helwani sprak met een UFC-official over de situatie.


Met elke grote zakelijke acquisitie komen grote veranderingen, en dinsdag kwam naar buiten wat de werknemers van de UFC te wachten staan. Volgens meerdere bronnen gaat de UFC een groot aantal werknemers ontslaan. Er wordt verwacht dat er tussen de 60-80 mensen zullen vertrekken.

Een UFC-official vertelde aan MMA Fighting dat ze al bezig zijn met het ontslaan van werknemers, maar stopte met zijn verhaal om niet meer prijs te even.

”Het is minder dan 15% van onze werknemers.”, aldus de UFC-official

De ontslaggolf komt drie maanden nadat WMG-IMG de UFC overnam voor 4 miljard dollar. Niet alleen het hoofdkantoor van de UFC in Las Vegas zal geraakt worden door de wijzigingen, maar ook de internationale afdelingen in Azië, Brazilië, Zuid-Amerika en Canada zullen gevolgen krijgen door de ontslaggolf. Volgens de bronnen gaat de ontslaggolf door de gehele organisatie en worden er ook bestuursambtenaren ontslagen.

MMAjunkie heeft wel de namen van enkele werknemers met een hoge functie naar buiten gebracht. Het gaat hier om Ken Berger (UFC executive VP and GM of Asia), Marshall Zelaznik (Chief Content Officer), Garry Cook (Chief Global Brand Officer), and Jamie Pollack (UFC Senior Vice President of Global Content). De aankomende ontslaggolf hangt al een tijdje rond op het hoofdkantoor in Las Vegas. Het moraal zou zeer laag zijn bij de werknemers, en sommige vergelijken de sfeer met die van een mortuarium.


Houd de pagina in de gaten voor informatie over de ontslaggolf in de UFC.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC Belfast & UFC Sao Paolo: Line-up, uitzendtijden en zenders

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vanavond zijn er twee UFC ...

UFC Fight Night 116 Rockhold vs. Branch Recap

Luke Rockhold keert na lange afwezigheid terug in de octagon en komt hier David ...

Dana White: “Ik denk dat het gaat gebeuren.”

UFC-president Dana White was gister te gast bij Conan O'Brien. Hier sprak hij over ...