Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Woensdag werd bekend gemaakt dat Amanda ‘Lioness’ Nunes haar titel zal verdedigen tegen Ronda ‘Rowdy’ Rousey. Nunes won de UFC Bantamweight belt door Miesha Tate te verslaan op UFC 200. Voormalige kampioen Rousey keert terug in de octagon nadat ze haar titel verloor aan Holly Holm eind 2015.

Nunes is niet bezorgd over haar eerste titelverdediging tegen één van de grootste MMA-atleten van deze tijd. Het gevecht zal plaats vinden op UFC 207 in Las Vegas.

”Ik ga haar 100% zeker verslaan, 200% zelf. Op dit moment geniet ik van elke dag in mijn carrière. Hier heb ik heel mijn leven op gewacht om te vechten op grote kaarten zoals UFC 200. Ik moet mijn titel verdedigen. Dit is een grote show, een groot evenement.”

Nunes komt van een judo achtergrond, en beoefent deze stijl als sinds het begin van haar MMA-carrière. Ronda is daarentegen een Olympisch brons medaillist, en is zeer succesvol met haar judo worpen in de UFC. De ‘Lioness’ vraagt zich echter af of Rousey haar stoten kan weerstaan. In Rousey’s laatste gevecht tegen Holm werd haar zwakte tegen een betere striker bloot gelegd.

”Ik weet wat Ronda allemaal gaat doen, en ik denk niet dat ze mijn striking kan weerstaan. Ze zal heel verrast zijn als ik haar aanraak, en mijn stoten goed in contact komen.”

Veel mensen waaronder Julianna Peña en Cris Cyborg zijn niet tevreden dat Rousey gelijk een titelgevecht krijgt na een jaar afwezigheid, en dat ze haar laatste gevecht zo verwoestend verloor. Nunes kijkt hier niet zo naar.

”Daar ben ik het niet mee eens, omdat ze altijd de meest dominante atleet is geweest. Daardoor heeft ze het verdient. Ik weet hoe ik Ronda moet verslaan. Daar train ik al voor sinds mijn eerste gevecht in de UFC. Dit gevecht zal mijn leven en carrière veranderen. Hopelijk is ze er klaar voor. Ze is een sterke tegenstander, maar ik ben de beste van de wereld.”


Nunes vs Rousey is het eerste gevecht dat is bekend gemaakt voor UFC 207. De Amerikaan wordt gelijk als grote favoriet gezien bij haar terugkeer in de octagon. Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws over UFC 207.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Vlog) UFC 205 Embedded — Episode 5

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 205 Embedded is een ...

The Ultimate Fighter Finale 23: Joanna Jedrzejzcyk vs. Claudia Gadelha Recap

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Den Bosch – Het tweede ...

Jon Jones is inderdaad betrapt op het gebruik van turinabol. Turina-wat?

Wij hadden een interview met de Dopingautoriteit over o.a. hun samenwerking met USADA/WADA, het ...