Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Bellator komt in het weekend van 2 en 3 december met hun eerste ‘doubleheader,’ er zullen dan ook twee events gehouden worden dat weekend. Op 2 dec zal de Bantamweight titel op het spel staan en op 3 dec zal er een belangrijke match-up plaatsvinden in de Featherweight divisie. Beide evenementen zullen plaatsvinden in de WinStar World Casino and Resort in Thackerville, Oklahoma.


Het is de eerste keer dat Bellator MMA twee evenementen boekt in hetzelfde weekend. Na het succes van Scott Coker dit jaar met Europese uitbreidingen en het binnenhalen van hele grote namen zien we dat de organisatie steeds meer evenementen neer wil zetten.

Bellator 166 zal vrijdag op 2 december plaats gaan vinden en als main event een Bantamweight titelpartij hebben tussen voormalig twee divisie kampioen en zelfbenoemde ‘Baddest Man on the Planet,’ Joe Warren (14-5) en kampioen Eduardo ‘Dudu’ Dantas (18-4). Dantas die de titel terug verdiende met een winst over Marcos Galvao afgelopen juni was daarvoor al een oud kampioen en heeft een jaar langs de zijlijn moeten staan door blessures. Ook op de card staat top Bellator MMA prospect en ongeslagen A.J. McKee (5-0) die zijn ongeslagen record zal proberen uit te breiden tegenover Emmanuel Sanchez (13-3).

Bellator 167 zal op zaterdag 3 december plaatsvinden met als main event een ontmoeting tussen voormalig Featherweight kampioen Pat Curran (22-7) en John Teixeira (19-1-2). Curran die voor de 17e keer de Bellator kooi zal betreden staat dan gelijk met David Rickels voor meeste Bellator partijen. Daar boven op zal hij in aanmerking komen voor een gedeelde eerste plaats met meeste overwinningen binnen de Bellator kooi samen met Patricio ‘Pitbull’ Freire (13). Zijn tegenstander Teixeira zal voor de vierde keer de Bellator kooi betreden met een ‘winstreak’ van 3 partijen. Overigens zal dit ook pas de vierde keer worden voor de Braziliaan om te vechten in Noord-Amerika. De Nova Uniao prospect heeft maar één enkele keer verlies gezien in de kooi en zal die trend willen blijven voortzetten.

Bekijk hier de voorlopige line-up van Bellator 166 & 167:

Bellator 166: Warren vs. Dantas

  • Main Event: Joe Warren (14-5) vs. Eduardo Dantas (18-4)
  • A.J. McKee (5-0) vs. Emmanuel Sanchez (13-3)
Bellator 167: Pat Curran vs. John Teixeira 
  • Main Event: Pat Curran (22-7) vs. John Teixeira (19-1-2)

Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Bellator MMA 157: Dynamite 2 en de terugkeer van Rampage Jackson!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bellator MMA 157: Dynamite 2 ...

Bellator MMA komt naar Ierland in samenwerking met BAMMA

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bellator zal in december voor ...

Ryan Bader: “Ik verwacht vandaag of morgen contract Bellator.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: Scrap Digest Ryan Bader ...

Weekly Fight Announcements: Bellator

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...