Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Er werd al even gespeculeerd over een match-up tussen ‘The Huntington Beach Bad Boy’ en ‘The Bad Guy’. Tito Ortiz en Chael Sonnen kunnen zich nu gaan opmaken voor een partij op 21 januari  tijdens Bellator 170 in The Forum in Inglewood, Californië. 


De 39 jarige Amerikaan heeft tijdens zijn carrière tegen veel grote namen gestaan en zal nu voor de eerste maal zijn geluk gaan beproeven in de Bellator kooi. ‘The Bad Guy’ staat bekend om zijn grappling technieken maar wellicht nog meer om zijn befaamde trashtalk. De erg uitgesproken Sonnen weet als geen ander hoe hij een partij moet verkopen met zijn trashtalk en oneliners. Tijdens de onderhandelingen met Bellator was hij duidelijk dat hij zijn carrière op Light-Heavyweight zou willen vervolgen, Tito Ortiz zou een mooie opstap kunnen zijn.

“Ik kijk naar hem en ik denk, Tito je weet dat ik je kan verslaan. En hij kijkt precies hetzelfde naar mij. Telkens als we in dezelfde kamer zijn is het een soort van alpha mannetjes wedstrijd. Als ‘The Bad Boy’ een stukje van ‘The Bad Guy’ wil, hoeft hij maar mijn naam te zeggen”, aldus Sonnen.  

Eenmaal onder contract bij Bellator duurde het niet lang voor Sonnen met een lijst van potentiële tegenstanders kwam en gaf hij ook aan dat hij zich niet aan één gewichtsklasse zou houden. Hoewel namen en gewichtsklasse zoals, Fedor Emelianenko op Heavyweight en Rory Macdonald op Middleweight voorbij kwamen is nu zijn focus gericht op ‘The Huntington Beach Bad Boy’ in een Light-Heavyweight partij.

Vooralsnog is er niets verder bekend over Bellator 170 maar houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) Preview Bellator 147: Thomson vs. Villaseca

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Naast vanavond`s Glory 26 evenement, ...

Rory MacDonald: “Ik zal mijn titelgevecht krijgen nadat ik Paul Daley KO sla.”

Rory MacDonald zal op Bellator 179 eindelijk zijn debuut maken voor de MMA-organisatie. Hier ...

(Video) Bellator 142: Highlights

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Het was een grote avond ...

Kimbo Slice en Ken Shamrock falen beide hun drugstest tijdens Bellator MMA 149!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Niet één maar twee vechters ...