Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Chang Sung Jung oftewel ‘The Korean Zombie’ heeft laten weten klaar te zijn voor zijn terugkeer naar de UFC. Zijn laatste wedstrijd was een titelgevecht tegen Jose Aldo tijdens UFC 163 en dat is al een aantal jaren terug.

The Korean Zombie was één van de beste featherweight vechters op dat moment voordat hij zijn militaire verplichtingen voor zijn land moest voldoen. Zijn laatste gevecht verloor hij in de vierde ronde met TKO tegen Jose Aldo maar daarvoor werd hij al een ‘publiekslieveling’, hij was namelijk iemand die met een agressieve vechtstijl de octagon in stapte en de drie gewonnen partijen daarvoor gaven hem die status.

Zijn militaire verplichting duurde niet de drie jaar dat hij nu afwezig is geweest, hij liet weten een operatie aan beide schouders te hebben gehad en vooral het laatste jaar de nadruk heeft gelegd om daar weer de kracht en souplesse in te krijgen om zo zijn MMA-technieken te verbeteren.

Verder liet hij ook weten al een favoriete tegenstander te hebben.

“Het mooiste voor mij zou zijn als ik mijn comeback samen met die van BJ Penn zou kunnen doen, zijn naam is eigenlijk nooit bij mij opgekomen als tegenstander omdat hij eerst op lightweight vocht maar nu hij terugkomt in de featherweight divisie zie ik het als een mooie match en mooi verhaal natuurlijk als we beide onze comeback tegen elkaar kunnen maken”


We kunnen veel van hem verwachten want hij beloofd genoeg.

“Ik ben nu klaar om mijn technieken die ik nu heb geoefend te laten zien en vooral nu dat ik weer terug ben in de UFC wil ik nog meer spannende en entertainende gevechten laten zien”


Wanneer zal hij zijn eerste tegenstander krijgen en wie wordt het dan? Wij houden jou op de hoogte in verdere ontwikkelingen rondom ‘The Korean Zombie’Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 215 Embedded: Vlog Series – Episode 3

Een nieuwe aflevering van UFC 215 Embedded met Demetrious Johnson, Ray Borg, Amanda Nunes ...

UFC 205: Fighting For History – Alvarez vs McGregor

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In Fighting For History worden ...

Fight Night Halifax Free Fight: Derrick Lewis vs. Gabriel Gonzaga

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Derrick ‘The Black Beast’ Lewis en ...

(Video) UFC 204: Dan Henderson – H-Bomb Chronicles

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Dan Henderson kan op 46-jarige ...