Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Michael ‘The Count’ Bisping versloeg Dan ‘Hendo’ Henderson via een unanimous decision op UFC 204. De Engelsman moest twee H-Bombs incasseren, en eindigde met een zwaar gehavend gezicht. Ondanks zijn close fight met Henderson aarzelde de UFC Middleweight kampioen niet om de gehele top van de divisie op zijn plaats te zetten. Dit tot onvrede van de voormalige UFC-kampioen Chris Weidman.

”Godverdomme, Chris Weidman jij hebt je laatste gevecht verloren. Ik heb al drie keer gewonnen sinds jij een pak rammel hebt gekregen van Rockhold. Rockhold, jou heb ik in drie minuten knock out geslagen vriend. Yoel Romero, jij was geschorst voor steroïde. Schaam je. Win maar eens een gevecht jullie. Kom van de bank, en laten we dit f*cking doen.”, aldus Bisping

De voormalige Middleweight kampioen is beslist niet onder de indruk van Bispings woorden. The ‘All-American’ vecht tegen Yoel Romero op UFC 205, en de winnaar krijgt hoogstwaarschijnlijk een kans op de titel. De New Yorker is van mening dat Bisping beter zijn mond kon houden, gezien zijn gezicht flink bewerkt was door Henderson.

”Waarschijnlijk had hij dit al voor het gevecht in zijn hoofd zitten. Eerste wilde hij dominant winnen van Henderson, en dan wilde hij heel de divisie uitdagen. Voor iedereen had hij wel iets te zeggen, en hij dacht vast dat het er cool uitging zien. Maar dat had hij beter niet kunnen doen zo met zijn gezicht helemaal opgezwollen terwijl ie nog maar net won van de nummer 14. Hij daagde de hele top uit alsof hij net een indrukwekkende gevecht had gevochten. Ik vond dat Henderson had gewonnen dus het was nogal beschamend. Hij kan me duizend keer uitdagen en verschillende namen geven, maar dat heeft geen effect op mij.”

Als mede worstelaar hoopt Weidman dat Henderson de titel kon binnen halen in zijn laatste professionele MMA-gevecht.

”Bij mij had Henderson gewonnen. Ik vond dat hij de eerste ronde won met 10-8. Ik weet niet waarom de jury daar niet eens aan gedacht heeft. De tweede ronde was ook voor Henderson. Misschien werd hij heel de ronde aangepakt, maar uiteindelijke sloeg hij Bisping weer bijna knock out op het einde. Als je iemand bijna knock out hebt geslagen hoor je de ronde te winnen ongeacht als je achter staat op punten vind ik. Hij was nooit echt in gevaar dus daarom had hij de tweede ronde gewonnen. Daarnaast had hij de vijfde ronde ook gewonnen.”

Weidman verloor zijn titel aan Rockhold op UFC 194, en Rockhold verloor de titel weer aan Bisping op UFC 199. The ‘All-American’ vind het nog steeds raar om Bisping met de titel te zien, en is naar mening dat de beste vechter in de divisie niet degene met de belt is.

”Ik ben er een beetje gewend aangeraakt, maar het blijft raar om te zien dat hij de titel heeft, en dat hun vochten om de Middleweight titel. Bisping had het moeilijk terwijl hij just wilde laten zien dat hij een waardige kampioen is. Hij wilde met Henderson vechten, en hij dat gevecht ook gekregen. Wat ik al heel raar vind. Het is gewoon een beetje beschamend.”

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Swanson en Choi zetten een show neer tijdens UFC 206

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: MMAjunkie / USA Today ...

Test met leugendetector geeft aan dat dopinggebruik van Jon Jones niet opzettelijk was

Volgens de leugendetector was Jones zich van geen kwaad bewust maar zal invloed hebben ...

UFC 212 Free Fight: Cub Swanson vs. Max Holloway

Max Holloway hoopt zijn UFC interim vedergewicht titel zaterdag in te leveren voor de ...