Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nederlands eigen Marloes Coenen (23-7) zal ook aankomende vrijdag in de Bellator kooi staan tegenover de ongeslagen Braziliaanse Talita Nogueira in de openingspartij van de main card. Coenen is een ware pionier van het vrouwelijk MMA en echte veteraan van de sport. De 35 jarige Coenen zal haar 31ste professionele partij gaan draaien op vrijdag en zal deze partij snel willen afsluiten met een winst zodat ze haar weg naar de titel weer kan gaan inzetten.

De laatste partij van Coenen zou in eerste instantie het eerste vrouwelijke Bellator featherweight titelgevecht ooit zijn maar haar tegenstander Julia Budd moest helaas afzeggen vanwege een blessure. Alexis Dufresne nam Budd’s plaats in en de partij werd omgezet naar een reguliere featherweight partij. Een partij waar eigenlijk verwacht werd dat Coenen het zou gaan winnen pakte toch net iets anders uit. Dufresne wist een ‘armbar submission’ in te zetten in de eerste ronde om zo de winst te pakken. Hoewel ze haar laatste partij verloren heeft zal ze met een winst over de ongeslagen Nogueira hoogstwaarschijnlijk weer in handbereik zijn van een titelpartij.

De 31 jarige Nogueira heeft zes achtereenvolgende winstpartijen op haar naam staan waaronder vier submissions en twee KO’s maar er zit een randje aan haar verhaal. De Braziliaanse heeft namelijk haar laatste partij gedraaid in december van 2013. Nogueira is al sinds augustus 2014 onder contract bij Bellator en zou haar debuut maken tijdens Bellator 133 tegen Julia Budd in februari 2015. Ze moest helaas terugtrekken door een knieblessure en werd uiteindelijk vervangen door Gabrielle Holloway. Na ongeveer drie jaar afwezigheid zal ze haar terugkeer partij hebben tegen één van de meest getalenteerde MMA atlete van de sport.

Bellator 163: Davis vs. McGeary zal vrijdag vier november plaatsinden in de Mohegan Sun Arena in Uncasville, Connecticut. De volledige card zal bestaan uit 16 partijen waarvan er 11 tijdens de preliminary card zullen afspelen en 5 tijdens de main card.

*De main card zal zaterdagavond 5 november om 22.15 uur te zien zijn op Spike Nederland.

Main Card:

 • Liam McGeary (11-0) vs. Phil Davis (16-3)
 • Saad Awad (19-8) vs. Brennan Ward (13-4)
 • Paul Daley (38-14-2) vs. Derek Anderson (14-2)
 • Javy Ayla (9-5) vs. Sergei Kharitonov (23-5)
 • Marloes Coenen (23-7) vs. Talita Nogueira (6-0)
Preliminary Card:

 • Ed Ruth (0-0) vs. Mark Mangiardi (0-0) 
 • Tyrell Fortune (0-0) vs. Cody Miskell (0-0) 
 • Neiman Gracie (4-0) vs. Rudy Bears (16-14) 
 • Josh Diekmann (15-7) vs. Tyler King (11-4) 
 • Blair Tugman (8-6) vs. Walter Smith-Cotito (4-4) 
 • Michael Zichelle (8-4) vs. Tim Caron (5-0) 
 • Ilya Kotau (1-1) vs. Carlos Corriea (1-0) 
 • Sarah Payant (1-3) vs. Hannah Regina (0-0) 
 • Keenan Raymond (3-1) vs. Kastroit Xhema (0-0) 
 • Thomas English (6-6) vs. Christopher Foster (9-5) 
 • James Boran (6-0) vs. Vinicius De Jesus (4-1)
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Show Comments (0)

You May Also Like

Bellator MMA 157: Dynamite 2 en de terugkeer van Rampage Jackson!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bellator MMA 157: Dynamite 2 ...

Weekly Fight Announcements: Bellator MMA

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...

King Mo vs Satshi Ishii het main event van Bellator 169 in Dublin

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Nadat maandag het nieuws brak ...

(Video) Day in the Life: Melvin Manhoef

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In “Day in the Life” ...