Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Conor ‘The Notorious’ McGregor heeft vier van de vijf hoogste live gate nummers in Las Vegas voor de UFC. Echter, was de Ierse superster op UFC 202 hoogstwaarschijnlijk voor de laatste keer te zien op een Nevada kaart. McGregor kreeg onlangs een boete van $150.000 en 50 uur maatschappelijk voor zijn betrokkenheid van het flesjes incident tijdens de persconferentie van UFC 202.

UFC President Dana White vertelde Colin Cowherd woensdagavond in zijn aflevering ‘The Herd’ dat McGregor hem gebeld heeft om te zeggen dat hij nooit meer in Nevada wil vechten. De reden die hij hiervoor aangaf was de immens hoge boete die hij maandag kreeg van de Nevada Athletic Commission.

”Conor belde me gister en vertelde dat hij nooit meer wil vechten in Nevada. Helemaal nooit meer. Ik snap niet dat de State of Nevada dit normaal vind om hem en Nate zo’n grote boetes te geven. Het zorgt ervoor dat ze niet meer willen vechten in deze staat, en dat is niet goed voor ons.”

McGregor kreeg een 5% boete op zijn totale opbrengst van $3.000.000 tijdens UFC 202. Hierdoor moet hij $150.000 afstaan plus 50 uur maatschappelijk werk en moet hij meewerken aan een anti-pesterij campagne voor het NAC.

”Raad eens? Conor heeft Nevada niet nodig. Hij kan vechter waar hij wil. Hij kan vechten bijvoorbeeld in Iowa. We kunnen heb zelfs ergens aan de kust van een eiland laten vechten. Dit slaat gewoon nergens op van de staat. Dit is verschrikkelijk.”

Nate Diaz zal mogelijk in november voor het NAC moeten verschijnen. Hoogstwaarschijnlijk zal hij eenzelfde soort straf krijgen. Commissielid Pat Lundvall wilde zelfs dat McGregor een boete kreeg van $300.000, maar uiteindelijk ging hij akkoord met de helft.

”Krankzinnig. Ik was natuurlijk niet blij toen het incident zich voordeed. We hebben ons best gedaan om het onder controle te krijgen, maar waterflesjes gooien? Kom op. Ik wil hier niet zomaar dingen gaan zeggen zodat ik zelf in de problemen kom maar dit is belachelijk. Echt krankzinnig.”

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Justin Gaethje

Justin Gaethje: “Ik ben de meest gewelddadige vechter in de divisie.”

Justin Gaethje zette zijn claim vrijdagnacht bij door op een gewelddadige manier af te ...

Travis Browne: ”Edmond Tarverdyan is nog steeds mijn coach.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: MMA Fighting Travis ‘Hapa’ ...

Maak kennis met: Invicta Strawweight kampioen Livia Renata Souza

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In de stad die een ...