Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Na Julianna Peña is ‘Cyborg’ de volgende die niet tevreden is met het aankomende titelgevecht van Ronda Rousey op UFC 207 in Las Vegas. Volgens UFC-president Dana White zal een toekomstige gevecht tussen ‘Cyborg’ en ‘Rowdy’ zeker komen als de voormalige UFC kampioen de huidige kampioen Amanda Nunes weet te verslaan.


De Braziliaan gelooft net als zoveel atleten de laatste tijd White niet op zijn woord, en postte een lang Instagram bericht om haar zegje te doen.


”Ik ben zojuist in Thailand aangekomen waar ik mijn eerste internationale training voor vrouwen pinkbelt zal krijgen bij @phukettopteam, en het schijnt dat er reclame gemaakt wordt op internet voor een titelgevecht tussen Ronda Rousey en Amanda Nunes.

Het is ongelooflijk dat Ronda een titelgevecht krijgt nadat ze verwoestend verloor van Holly Holm in wat een mooi gevecht was. Vervolgens neemt ze een jaar vrij. Het versterkt alleen maar het verhaal dat Ronda alleen maar groot is geworden door de media. Meer dan welke vechter dan ook. Ze profiteert van het merk van de organisatie. Ze krijgt de beste interviews, het beste sponsorgeld, de beste deals, maar zelfs met al die marketingstrategieën achter haar heeft iedereen gezien dat zij niet de beste vechter is.

Er zit een reden achter dat Ronda niet gelijk een re-match pakt met Holly Holm, en dat is niet omdat Holly nu twee keer verloren heeft. De reden is dat Ronda erachter kwam dat Holly de betere vechter is. Verschillende stijlen maken het gevecht, en dat is dezelfde reden waarom Ronda nooit tegen mij zal vechten. Ze kent mijn stoten, mijn grote en mijn agressiviteit.

Ik ben naar 140 pond gegaan om het gevecht met Ronda mogelijk te maken. Dit jaar heb ik mijn eigen gewichtsklasse links laten liggen voor super fights. Mijn super fight waren alleen niet tegen grote namen zoals bij Conor McGregor. Ik kan niet iemand dwingen om tegen mij te vechten. Ronda kan door gaan met excuses over steroïden, maar ik heb allang bewezen dat ik schoon ben. Ik was de enige atleet die al één jaar voordat ik mijn debuut maakte in de UFC akkoord ging om me te laten testen bij USADA.

Ronda hoefde niet te vechten voor haar UFC-titel. Ze kreeg de belt tijdens een persconferentie, en tijdens haar eerste titelverdediging vocht ze niet eens tegen de nummer 1.”

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Ricardo Lamas

Gaan Frankie Edgar en Ricardo Lamas in mei tegen elkaar vechten?

Frankie Edgar en Ricardo Lamas hebben zelf maar even voor matchmaker gespeeld. De twee ...

UFC 221 Romero vs. Rockhold Recap

Afgelopen nacht verzorgden Yoel Romero en Luke Rockhold het main event van UFC 221 ...

James Vick

James Vick: “Ik ben op elk gebied iets beter.”

Gaat James Vick tegenstander Joe Duffy uitschakelen en zelf de top 15 betreden?

UFC 216 Embedded: Vlog Series – Episode 1

UFC Embedded is terug, ditmaal met een reeks richting UFC 216. Bekijk hier UFC ...